Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,én is erre gondoltam.Egy valag pénz lett volna ha nincs lezúzva..Meg amúgy is pimpelni csak úgy érdemes ha az ember hosszú távra tervez a motorral.Ráköltesz pár százezret és eladásnál lófaszt se ér a motorod..Ennyiből jó,hogy a tónyóra nem kellett költeni a kipuffon kívűl..
Szerintem rendesen le lett zúzva.Olcsóbb volt így helyrerakni.
Néztétek az sv1000-et a galériában..Szerintem frankón sikerűlt..Bár amennyi pénzt rápimpel az ember fia..
Nálam ez nem lenne gondolkodási tényező.360-e az sok píz.Abból leglább 2-3 túrát végig lehet nyomni.Vagy félretenni szűkebb napokra.
Sosem akartam újat.Majd talán a következő vagy az utána következő HD.
Nyugdíjasnak előbb adnak hitelt.
Ha megteheted inkább újat, ez nem is kérdés.
Hát ez így van lesz egy S-es helyette, csak félek, h kifogok valami szart. Ebknt nézegetem most és 1 milla körül mennek a szép és kevés km-esek olyan 2006-7esek. Namásmost 1.360.000 a vadonat ami még kapható pár db. Eléggé elgondolkodtató a különbség a 2 motor között
Valakinek esetleg nincs fotója valami villanymotoros csörlőről?
Jóaz legalább lesz inyektoros.
Holnap megnézi egy vevő az SV-met
Komplett teljes egészében.
Bár a hegesztésért fizettem.Azóta fejlődöm.Nyárra már szépen fogok tudni hegeszteni CO-val.
Én meg ezt árulom, a baloldali a bikeliftes a tasakos gyakorlatilag ugyanaz....TÜV vizsgás német cucc, szerintem ugyanott is gyártják csak féláron. : http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szasztok....ja, egy telefon jó lett volna előtte........
Zoli a hátsó doboztartót azt te csiáltad igaz?
Martin 40cmes ovál
Sok lenne nekem.A csőhajlító nem az igazi.Ha jó lenne nem lenne vésze de evvel nem merek nekifogni egy másik emberének.
Nagyon atom.
El kéne kezdened emelőt meg doboztartót gyártani, GSS menne a szőnyeg alá.
Milyen?
Március elején jön a pufó már alig várom
Hát überszopás.Nyáron lehetne.Öcsi egész ügyes ha rá tudnám beszélni talán.
Ezt most hoztam össze 20 perc alatt.Ő meg összehegesztette.CO val sokkal könnyebb.Holnap csiszolom le meg 8-as gömbvassal meg fel a csomitartóra.Ha nem lesz munkám lehet sorozatgyártom.
Én is láttam a Superbikeot
Jah tényleg Zoli meglehet oldani?
Nemhogy csinálnál a Szatyinak jópézér egy atomkatasztrófára méretezett doboztartót.
A p.csába, azt hittem felfedeztem a spanyol viaszt.
Már 2 hete megvan.