Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó egy sztárfotó az előnyösebbik profiljából.Galériát nem ér majd a sztrapacskáról csinálok.
Itten meg süt a nap már régóta Nálatok nem?Nem laksz túl messze..
Az a fejidom meg csak félig meddig van felszerelve nics világítás se meg index se...gurulnék egy lazát csak úgy az íze kedvéért
Olvadjon is......azzal a nagy döggel igencsak csúszik és pont akkor vagyok üres hajnalban mikor kezd lefagyni......
Nálunk meg tegnap esett 3 cm hó
Itt olvadik a hó, lassan, de biztosan.
jogos a megjegyzés.....
fagy.....
Haggyüjjön!
Majd jól lepontozom.
Kár volt feltenni ezt a költői kérdést.
Kűggggggyed
Na majd ha fagy.
Aztat megnézném!
Ja,rakjak fel állványonpöfögőskörbejárós vidit?
Hidegentiltósat?
Én kész vagyk most már csak a tükröt kell felrakni.Meg lemosni.Mindig kihagyom azokat a szarvakat a mosásból.Mint a fél pár zoknikat.
, de csak mer' úriember vagy...
Köszi már nem! Jelenleg ha meglátnám ököllel nyitnék!
tavasztól mehetsz újra a melóhelyére, de már a kolléganőihez
Jó hát engem is, annó mikor az ex nejemért mentem a melójához! Ha tudtam volna, hogy ez lesz lehet, hogy beadom a derekam a kolléganőinek!
Ebből nem jössz ki! Lehülyézted a klónt?

Ha így halad az idő akkor zsírság lesz a márc. 15-i sztrapacskatúra!
a fene tudja.....mikor még mentem a lányokért iskolába motorral párszor kikezdtek velem 16-17 éves lányok, hogy vigyem inkább őket haza.....Orsi iskolájába egy lányért járt egy SV-s srác.......na őt mindig körülállták.....
Má a kérdés.
Hülye.
Lankadásig csajoztam magam az SV-vel!
De megnéznek, pláne ha ügyesen szikrázik a motor az aszfalton!

Amúgy viccet félretéve ez milyen kérdés?
Ha ilyen idő lesz hétfő-kedden lemegyek a melóba és lehet rugózni szegénykét a hétvégén vagy amikor jó.

Nameg én a kocsimosást kombi Omega miatt utáltam meg.Akkora volt mint egy kisbusz.
holnap elmegyek végre a rugóért, a héten nem volt érkezésem a kamionozás miatt.....