Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az nem valami jó.Kapaszkodó helyére támaszkodik és sehova máshova.Letöri a segédváz lemezét mint a ponty.Láttam pár képet svmedián erről a területről.Sugaras repedések a két csavarnál.
A februári Superbike-ban csővázas SV használtteszt.
nézzed meg a vaterán, ott is hírdenek igaz nem tudom milyen . kép alapján nem rossz.
Shoxban.Nem drága.16e körül van.Néztem.Osztán jól nem vettem meg.
Készül a táskatámasz is.Home made de nem lesz rossz.
Hátsó doboztartó nincs valakinek eladó?Valami jó árba
Én is azt fogok majd venni, Tsanyi ajánlásával!
nekem Sanyi féle van és ajánlani tudom, jóval olcsóbb mint a bájklift és ugyanazt tudja...Nekem is csak hátsó van, momentán.De szeretnék előre is, mer' csak
Meg lehet tanulni, de nem olyan egyszerű szépen csinálni, elvégre ez is egy szakma.
Nem annyira nehéz.Öcsi most kezdte de már megy neki.CO-s szerinte könnyebb én meg a pálcással égetem a vasat.
Mester!

Én is probálgattam hegeszteni, nekem nem ment.
Az nem.Vasból olyanokat alkotok hogy egy elefántot is elbirna.Bár nem mindig teccetősek.Valamikor kimentem a MÉH telepre és 700.- pénzért vettem egy 30cm x 2 méteres iszonyat 6 mm-es acéllemezt.Nem most 2 éve.Még mindig szabdalom.Sosem fogy el és jókat tok belőle mahinálni.
Most meg megtaláltam a jó 6 éves Video 8-as Sony kamerát.Már 2 éve benn porosodik a gardrobban.Kuka az akksija.Kéne a tankra valamit eszkábálni ami megtarja.Meg pár ezresből a Li-ionnál felújíttatom az akksit és meg is van a tesco gazdaságos motoros felvevő kettyere.
Szilárdsági problémák nem lesznek asszem.
Mivel a hülyébbik (és egyetlen) öcsém szerszámfétisiszta vett egy CO hegesztőt így nekem csak az van.Meg pár méter csövem.Csak kisül belőle valami jó is.
nekem is bikelift van, Kelónál vettem.
Az a fajtam ami egy U alakú cső meg két másik cső áll ki belőle merőlegesen.Kerák az U két szárára és befogó az esztergált emelőszemekhez oszt csá.
Hát amit én hekkelek össze 40-es csőből az sem lesz egy ványadék.
Én meg veszek tavasszal egy hátsó Bike Liftet, első nem kell.
Na az egy örök darab, ma néztem a Nagyvasososnál.
Az van.GSS féle.
Bár valószínű hogy hegesztek egy erősebbet.Csak kel egy vastagabb csődarab hozzá.Meg kerekek.
Talán menni fog az első is.
Ja és még egy hátsó emelőt is kell koldulnom.
Áh 15 perc főúton de utána mosni kéne a gépet így várok.Hét közepe felé mintha nem esne.Legalábbis az előrejelzés szerint.
Én is arra várok, pedig nekem csak 300 m-t kell mennem, de még tiszta latyak az utca.
Sanyi úr féle.Asszem nem. Ha kicsit felszárad viszem a melóhelyre és utána hajrá.
Progresszív rugó is lesz?