De az nem valami jó.Kapaszkodó helyére támaszkodik és sehova máshova.Letöri a segédváz lemezét mint a ponty.Láttam pár képet svmedián erről a területről.Sugaras repedések a két csavarnál.
nekem Sanyi féle van és ajánlani tudom, jóval olcsóbb mint a bájklift és ugyanazt tudja...Nekem is csak hátsó van, momentán.De szeretnék előre is, mer' csak
Az nem.Vasból olyanokat alkotok hogy egy elefántot is elbirna.Bár nem mindig teccetősek.Valamikor kimentem a MÉH telepre és 700.- pénzért vettem egy 30cm x 2 méteres iszonyat 6 mm-es acéllemezt.Nem most 2 éve.Még mindig szabdalom.Sosem fogy el és jókat tok belőle mahinálni.
Most meg megtaláltam a jó 6 éves Video 8-as Sony kamerát.Már 2 éve benn porosodik a gardrobban.Kuka az akksija.Kéne a tankra valamit eszkábálni ami megtarja.Meg pár ezresből a Li-ionnál felújíttatom az akksit és meg is van a tesco gazdaságos motoros felvevő kettyere.
Mivel a hülyébbik (és egyetlen) öcsém szerszámfétisiszta vett egy CO hegesztőt így nekem csak az van.Meg pár méter csövem.Csak kisül belőle valami jó is.
Készül a táskatámasz is.Home made de nem lesz rossz.
Én is probálgattam hegeszteni, nekem nem ment.
Most meg megtaláltam a jó 6 éves Video 8-as Sony kamerát.Már 2 éve benn porosodik a gardrobban.Kuka az akksija.Kéne a tankra valamit eszkábálni ami megtarja.Meg pár ezresből a Li-ionnál felújíttatom az akksit és meg is van a tesco gazdaságos motoros felvevő kettyere.
Na az egy örök darab, ma néztem a Nagyvasososnál.
Bár valószínű hogy hegesztek egy erősebbet.Csak kel egy vastagabb csődarab hozzá.Meg kerekek.
Talán menni fog az első is.