Húúúúúúú.Annyira jó lett az idő hogy még én is elrőt vettem magamon és LEMOSTAM a bugyikéket.Még nekiálltam a láncot is megpucováltam.Petroleummal.
Na nem egy Roli féle mikroszkópikus szinten, csak úgy naggyából.Nem semmi.
Tapasztalat.Könnyebb mosni mint egy kocsit de redvásabb is a lánc miatt.Szíjara kéne váltani.
És a petróleum után kipróbálom a lánctisztító sprayt is.Hátha olyan lesz a véleményem mint a rendőr aki kipróbálta a WC kefét.
Még ha leszárad megüldőm a fehér szarral összerakom a váltónál a borítást kicserélem a csomagtartó csavarjait rozsdamnetesre és még kéne valamit csinálni a hűtővel mert a hajlásnál kön le rőla a festék.
Oszt jöhet a szezon.
Van egy pár cuccom SV-hez 2003-tól. Fejidomtartó konzol 20000 ft, visszapillantó enyhén karcos 4000 ft/db, gyári rendszámtábla tartó 7000 ft, fehér hátsólámpa 8000 ft, két háromszög alakú kis takaró, a fejidom belső oldalára, 1000ft/db, 2 db Two brothers sport dob SV 1000-esre, 100.000 ft a kettő. 70-2744085 e-mail: enduro2@vipmail.hu
Értem,én anno ilyenen nem is gondolkodtam..Ha veszek fel hitelt hozzá azt még ki tudtam volna fizetni de a rezsi és egyebek már gázos lett volna egy fizuból..Max.az jöhetett volna számításba,hogy kiadom..
Ha újat vesz az ember akkor azt kell eldönteni először, h ezt akarja-e egész életre vagy sem. Ugyanis szerintem egy újonnan vásárolt motort nem szabad eladni soha mert annyit bukik rajta az ember mint az állat. Kigurulsz vele a szalonból és egy 100-ast minumim csökkent az értéke. Megvenni megtudnám az újat is hála az Allianz biztosítónak Úgymond könnyen jött pénzről van szó ugyan de sajnálok kiadni ennyi pénzt egy ilyen hóbortra. Ha ép ésszel gondolkozok akkor inkább valami lakás szerüség kellene nem 2 kerék.... Az élet nehéz kérdései ugye
De itt egy szép 2006os 4600km-el 1.1milláért...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuk
i/suzuki_sv650s-3596761
Valami fekete festéket fújok rá amit találok.
Hogy akarod javítani hűtőt?
Na nem egy Roli féle mikroszkópikus szinten, csak úgy naggyából.Nem semmi.
Tapasztalat.Könnyebb mosni mint egy kocsit de redvásabb is a lánc miatt.Szíjara kéne váltani.
És a petróleum után kipróbálom a lánctisztító sprayt is.Hátha olyan lesz a véleményem mint a rendőr aki kipróbálta a WC kefét.
Még ha leszárad megüldőm a fehér szarral összerakom a váltónál a borítást kicserélem a csomagtartó csavarjait rozsdamnetesre és még kéne valamit csinálni a hűtővel mert a hajlásnál kön le rőla a festék.
Oszt jöhet a szezon.
Van egy pár cuccom SV-hez 2003-tól. Fejidomtartó konzol 20000 ft, visszapillantó enyhén karcos 4000 ft/db, gyári rendszámtábla tartó 7000 ft, fehér hátsólámpa 8000 ft, két háromszög alakú kis takaró, a fejidom belső oldalára, 1000ft/db, 2 db Two brothers sport dob SV 1000-esre, 100.000 ft a kettő. 70-2744085 e-mail: enduro2@vipmail.hu
De itt egy szép 2006os 4600km-el 1.1milláért...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuk
i/suzuki_sv650s-3596761