Élőben még nem láttam sajna...az még tetszene hogy kicsi mert jobban egynek érezném magam vele..de a seggem azért kényelmes hát a kettő meg üti egymást..A blokkját lefojtva kb 130 lóra és nyomatékosra hangolva ezt beletenni valami félidomos vagy sima naked stílusba.. non plus ultra lenne nekem..ez e hang muzsika füleimnek..majdcsak mint valami nascar kocsi..Az viszont biztos hogy utcán száguldó koporsó
Nehogy azsidd hogy élvezet ráülni.A blokk meg az egész szép és jó meg minden.Csak annyira pengére csinálták a járgányt hogy elfelejtették az emberi méreteket.Annyira kicsi mint egy madárka.Álltam mellette.Az SV egy dromedár hozzá képest.100 Km rajta és minden tagod fáj.És a nagy erő sem az a stresszmente motorozás.Egy gázfröccs és már az előtted poroszkáló ducato vezetőfülkéjéből nézed az eget.Nem utcára valóak hanem versenypályára csak.Oda viszont nagyon.De csak 160 körüli 55 KG os Rossiknak.
Ja olvastam..de le is van írva hogy azok még nem a széria gépek voltak hanem a próbagépek meg fotozkodósak..ki elvileg nem került belől utcára eggy sem...viszont a full blokk csere mindenestől király dolog..pláne aki nyírta mit az állat meg beletoszított vagy 20-30 ezret...megesik eshet az ilyen más márkával is csak hát ez pont nem jó pillanatban...
ettől eltekintve valami eszméletlen jó lehet rajta űlni + spordob és tekerni a fülét..a videót nézve egyből rámjött a mehetnék ..
A suzuki si csánálhatna V4 blokkot aztán cagiváék megvennének pár száz db-ot és csinálhatnának egy új gépet hasonló koncepcióval mint ahogy a raptort is hírdeték pénzért értéket..
Oda vagyok ettől a v4-től csak hát amiket eddig csináltak mind debla állatok mint az új vfr is A-ból B-be biztós jó de nem élménymotor meg ronda is mint valami amcsi bölény
Még nagyon új a technika.Kell még nekik 1-2 év míg nem piszkít be nekeik semmi.Konkréten mid az öt sajtógépnek leszakadt a hajtókarja mert a beszállító elcentizte magát.
Helló Sanyibá voltam ma pesten és gondoltam elmegyek hozzád fagyállót meg még pár apróságot venni de a Bizt őr mondta hogy elköltöztél pár hónapja a Gyömrői 156 alól.
ettől eltekintve valami eszméletlen jó lehet rajta űlni + spordob és tekerni a fülét..a videót nézve egyből rámjött a mehetnék ..
A suzuki si csánálhatna V4 blokkot aztán cagiváék megvennének pár száz db-ot és csinálhatnának egy új gépet hasonló koncepcióval mint ahogy a raptort is hírdeték pénzért értéket..
Oda vagyok ettől a v4-től csak hát amiket eddig csináltak mind debla állatok mint az új vfr is A-ból B-be biztós jó de nem élménymotor meg ronda is mint valami amcsi bölény
57.másodperctől nézve kiderül,hogy nem Jacko volt az egyedüli,aki tökéletesen prezentálta a moonwalk-ot!
http://www.youtube.com/watch?v...
Mondjuk nekem B.Johnson hangja is adja..Elég egyedi.
R. I. P. Bon Scott!
Klasszikus,mondjuk egész gyerekkoromtól csíptem nagy ferót..Nagy forma ő is
http://www.youtube.com/watch?v...