Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jol remlik 4litert kell venni, kb 3,1 megy bele.
sv 1000-be mennyi oil kell?
Nekem volt benne Repsol 10-40 ,10-50 ,most Ipone R4000-t tettem bele ez 10-40-es full sintetikus ,már mentem vele egy kanyart,ezzel is ment!
A Nagyvas nem vág az tuti, már jópárszor vásároltam nála. Azt mondta azért tudja ilyen olcsón adni, mert nem a hivatalos magyarországi forgalmazótól szerzi. Amíg a hivatalos magyar iportőrtől szerezte itt is drágább volt.
Hát ez az
Tele az apró nevetséges árú castrollal+motullal.... honnan tudod melyik a frankó
Tedd bele jószívvel a gépbe
Hamis vagy nem azt sose tudhatja az ember bárhol bármikor átbaszhatnak....(szerintem )De én www.olajshop.hu néztem akciósan
Nem.Fővesztés jár érte.
Ölég jó, ha nem hamis, a Nagyvason 2490, ha szabad ilyet itt egyáltalán mondani.
Jó a repsol is.Nincs vele bajom.
Jelenleg Repsol van az enyémbe de eddig akit kérdeztem mindenki a Motult ajánlotta (2570 Huf/l jó árnak mondható érte?)
különben jó ötlet a floriol,ugyanis túrázás közben még sültburit is csinálhatsz ha engedsz ki a blokkra belőle
Motul
Motul 5100 kb 200métert mentem vele addig király
Én a floriolt ajánlom.A vénusz picit barnásabb.
Ezzel megint lavina indul itt a topicban
Amugy Motult ajanljak a legtobben. Most mar nekem is az van mindegyik vasban
Szevasztok !Aktuálissá vállt az olajcsere a vasamba érdeklődnék hogy kinek milyen tapasztalata van a különböző olaj márkákkal...ki milyet használ v. ajánlana....? Köszi a segítséget előre is:P
Szajek a sötétítést hogy oldottad meg a plexin?
már töltöm is lefele
hálás köszönet ha találkozunk valahol iszunk egy bambit
www.svmedia.hu

Karbantartások,manualok-alul lejjebb de csak az ovners magyar a service az nincs.
különben egyszerűen nem találok sehol magyar nyelvű leírást a motorhoz,csak angold de azt dögivel.láttam fent angolul szerelési könyvet de magyarban azt sem találtam sehol.ha tudnátok linket azt még megköszönném
köszi ezzel már kicsit okosabb lettem!
viszont ezek szerint mást is jelez mert viz nek a jele is mellette van meg az F1.bár ezt megint nem tudom mit jelent az F1.