Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Katonai régiség érdekel, de antik bútor nem!
nekem antik bútor van itthon, el kéne passzolni nem tudtok vmi gyűjtőt?
műkedvelőknek,ha valaki még nem látta volna
szkájvóker lajos
De jó! Én is bútorgyártós kisiparos vagyok !
De szenvedünk mi is rendesen! Felmérés egy hegy, rendelés meg semmi!
Viszont erre nem emlékszem.A bubikiszedő kanálra és a vegyigyümire annál inkább.Meg a babettára.
Szerintem még nem koppantunk a legalján.Bár csak azért imádkozom hogy visszapattanjunk a fenekéről.
Ha nincs fogyasztás a büdös életbe nem lesz termelés így nem lesz munka ha nincs munka nincs fogyasztás sem.
És ez a büdös banda meg csak hibát hibára halmoz nem hogy segítene.
És ezen a választás sem fog túl sokat segíteni.Annyira mélyen ülünk a szószbsan.Bár remény hal megy utoljára.valahogy túlélljük.
Kakszi Lajost (Mindenki büfés Laliját) tudom idézni!

"Ha padlón vagy jól nézz körül és fogj meg valamit, lehet jó lesz még valamire!"
Ennél már csak jobb lehet nem?
Bazz Örülnék ha bármi kellene.A január jobb volt mint a tavalyi.Mondom mi a fene elmúlt a válság.Erre 2 hete mintha bedobtak volna egy bombát.Azt se tom minek vok nyitva.
Ha intarziát keresek vonyítok az tuti.mindent elvállalunk.
ha vmire intarzia kell sikítccccsá!
Nem hinném.Annyira gagyit nem árulunk.
Bár nem is a legolcsóbbak.Eddig a középréteget céloztuk meg.Nem túl olcsón nem túl drágán.
A túl olcsó nyíregyházi dolgokon amit minden sufniban árulnak és leesik az élfólia ha hozáérnek tartózkodtam a ige drága faxnis cuccoktól is.
A baj hogy a középréteg tünt el a válság miatt.Szerintem tartalékolja a pénzt és kivár.Bár tudja fene mire.
Van matrac 11e ért de 280e ért is.Van mittom én franciaágy 68e ért meg 140e ért is.Van konyha 73e ért MDF (nem párt) meg lesz 55e ért is.meg sorolhatnám.A novemberi akció Andante garnitúrákra bejött valamilyen szinten volt 6-7 rendelés stb.
Drágábbak vagytok mint az Ikea?
Na a tűzről tudok nyiltakozni!
Ja a bútorlap naz nem fa.Tréfa.Annyi köze van hozzá hogy mellérakták néha.És rohadt büdösen ég a műanyagtól ami benne van.
Ne sértegesd a boszatermesztő kisiparosokat! Akarom mondani a cigózás már nem divat! Ők csak olaszok akik liszkán laknak! OLASZLISZKÁN!
akkor add el a bútor (tölgy, cser ---gondolom csak ilyenből rendelnek leginkább ) alapanyagát tüzifának, szla nélkül c*gányos módon

egybő' lesz ányóc meg minden....
Én is, bár én nem bírom annyira.
én igazi vok!
Van!
Az iszik!
Mé van igazi egyetemista is?
Inkább mint MŰ egyetemista!
Ok!
Megnézzük.
Nem speciel Mezőgazdasági Gépszerelő izé volt az a suli.
Milyen?
Van egy 3 éves honlap.Most lesz felújítva.
Teljes Retz megy csont nélkül olcsóbban mint a Retz.Meg sokminden más is.