Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé mi legyen biztonságtechnikai mérnök?
Itt mindenki faiparos?
Van valami katalógusotok?
Van.Módjával.
SV-seknek van kedvezmény?
adnék.Pang a piac.
Mindenki gázt meg fát vesz.
Mér nem adsz el inkább szekrényt? Nem az lenne a dógod?!
Jovanna.
Mindent akarok. Na majd gyűjtök pízt.Csak senki nem vesz villahidat tőlem.
Jó lesz nyáron is.
Olcsón csak az dolgozik akinek nincs munkája! A Sima béla teli van( volt)munkával megkéri az árát ,de szépen dolgozik! Ébresztő Zoli! Nemelég ,hogy motort olcsón vettél ,olcsó markolatod lessz rajta,megrendeltem a nacit meg a tömítést!? Te "kis" telhetetlen!
Bázzeg!
Ja! Annyira volt ferde hogy amikor egyenesen mentem ki kellett ülnöm oldalra hogy egyenesen menjen. Miután megcsinálta az ülés közepére kellett ülnöm , és még a kormányt is elengedhettem! Több hónap volt mire megszoktam!
Olcsón megszámítja nekem a duplázást a dobokból?
Olyan fasza lett a váz?
Igen a Sima nekem is javított vázat ,egy öreg GSX750 bőlcsővázat. Rendesen el volt csavarodva ,mikor megcsinálta mégegyszer meg kellett vele tanulnom motorozni. A kipufogókban is nagymester ,olyan csomót köt a leömlőkre amilyet csak akarsz!
Az még régebben volt.
Öcsém ,ha jól emlékszem 93-bam végeztünk ,,ha jól emlékszem.
Aluvázat és telót is javít ,de csak ami ninvs élesen megtörve. Azt már nem válalja mert szakadhat az anyag(szerintem). Azt azért tudni kell ,hogy ők sem észnélkül javítgatnak ,ezek már nagy felelősségű dolgok. Az igazi egy röntgenezés lenne javítás után ,valahol úgytudom már csinálják.
98 ban már máshol voltunk?Bazi öregnek érzem magam.
Jó tudni hogy lehet hova menni és nincs messze.Evvel a bazi nagy alutömbel is tud mit kezdeni mint az SV?
A Simát ismerem és tényleg jó, de ez a műszer a csak az eltéréseket mutatja meg és állítólag ha megbízható lesz akkor a biztosítók csak ez alapján ismerik majd el a vázsérülést ellentétben a mai gyakorlattal ahol a szerviznek elég ezt bemondani.
A Hori! Amikor én 98-ban a MAMI-ba jártam már akkor mondta a Máthé Pityu ,hogy lakik Csömörön egy srác aki a versenymotorok vázait ,telóit javítja , akkor még nem ismertem ,nem tudtam hogy róla van szó. Évente jópár vázat megcsinál ,nagyon vidékről is hoznak hozzá ,és nem kell minuszba tenned a bankszámlád.
lehet hogy volt.
vicces egy barátom vette aki kerekegyházi aztán elkerült Debrecenbe,most megint Kerekegyházán van nálam
Az jó.Piros jobban pásszol.
Lehet 650-esnek néztem.
Olyan egyformák.
az igazából piros.csak a vaku miatt csalsós.és nem én hanem az előző tulaja rakta fel.