megint lett egy kérdésem
nem régóta van sv 1000 és azt vettem észre hogy ha kivan engedve a kuplung zörög mint állat.ha behúzom elhallgat.nem csúszik semmi más baja nincs csak hangos.ez gáz lehet nagyon?
Hát azért papírja kéne hogy legyen.Hátha hiányzik valakinek nagyon.
Amúgy nagyon jó az ára.Egy 10 éves robcsi ára lenne.pályázni tökéletes.valaki megvenné nekem?
Ne a bugyikéket törjem rongyá.
Hmm... 215ért felraktak hirdetni most egy 2001es SV-t szép állapotban papír nélkül. 1 hete még fenn volt használtauton egy ugyan ilyen SV törve 200ért. De sajna az már nincs fenn. Elég jó biznisz lett volna a kettő együtt
Mondjuk én öregesen tolom.Igyekszem elkerülni a perecet.30 év felett 2x lassabban és 3x fájdalmasabban gyógyulnak a csontok.És retentő kiállhatatlan undok beteg vok.
A bal horgot sem állal kell blokkolni hanem félreállni.
á ti semmik vagytok a haver egy őzet vágott ketté 80-nal ,közbe a shoit meg odaverte az aszfalthoz,moci totálkár,de ő megüszta válltöréssel.ja és mögötte meg alig tudott az ifa megállni.
Én nem tudtam mit tenni, útban volt egy Opel Vivaro ! Miután megfejeltem, koppantam a földön is ! Én a motorra vigyáztam!
Megúsztam egy tükörrel, egy kuplungkarral, és egy lábtartóval! A motoron egy karcolás sincs .
A bukón is csak egy plexicsere történt
na akkor megnézetem majd valakivel.
köszi a segítséget