Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval akkor még ne keressek kötelet magamnak.
na akkor megnézetem majd valakivel.
köszi a segítséget
Kicsit lelazul a kuplungkosár, nekem is meg lett húzva 29ezernél.
Akkor már szokott hangja lenni.
32000km van benne.
Mennyi km van benne? Egyébként nem annyira gáz, egy idő után mindegyik elkezdi persze ha zajos szét kell szedni.
De szíp lett, és az enyim
Telót nem veszed fő
megint lett egy kérdésem
nem régóta van sv 1000 és azt vettem észre hogy ha kivan engedve a kuplung zörög mint állat.ha behúzom elhallgat.nem csúszik semmi más baja nincs csak hangos.ez gáz lehet nagyon?
Hát azért papírja kéne hogy legyen.Hátha hiányzik valakinek nagyon.
Amúgy nagyon jó az ára.Egy 10 éves robcsi ára lenne.pályázni tökéletes.valaki megvenné nekem?
Ne a bugyikéket törjem rongyá.
Hmm... 215ért felraktak hirdetni most egy 2001es SV-t szép állapotban papír nélkül. 1 hete még fenn volt használtauton egy ugyan ilyen SV törve 200ért. De sajna az már nincs fenn. Elég jó biznisz lett volna a kettő együtt
Ez soha nem fog úgy csillogni.
Pedig már attól féltem hogy Henti után nem lehet menni csak hegesztőpajzsban.
Nem lett olyan atomcsillogó, de azért megárja.
Mondjuk én öregesen tolom.Igyekszem elkerülni a perecet.30 év felett 2x lassabban és 3x fájdalmasabban gyógyulnak a csontok.És retentő kiállhatatlan undok beteg vok.
A bal horgot sem állal kell blokkolni hanem félreállni.
Az állathoz odamegy a kamionos: "Húúú mit segitsek?"
Haver meg: "annyi elég volt, h megáltál"
nekem is volt egy ilyen haverom, annyi különbséggel h neki nem tört el semmije, és nem ifa volt hanem kamion!
á ti semmik vagytok a haver egy őzet vágott ketté 80-nal ,közbe a shoit meg odaverte az aszfalthoz,moci totálkár,de ő megüszta válltöréssel.ja és mögötte meg alig tudott az ifa megállni.
Őőőő rólad azt is el tom képzelni hogy aláfekszel a motornak reflexből hogy ne érjen le semmije.
Autó eddig még nem volt útban (kop-kop-jop), hála a jó Istennek.
Én nem tudtam mit tenni, útban volt egy Opel Vivaro ! Miután megfejeltem, koppantam a földön is ! Én a motorra vigyáztam!
Megúsztam egy tükörrel, egy kuplungkarral, és egy lábtartóval! A motoron egy karcolás sincs .
A bukón is csak egy plexicsere történt
Nekem egyik esésemnél sem ért le a sisakom, reflexből vigyáztam rá.
Ez kész

Az orrát koptatni snassz?Ilyen figurát majdnem én is bemutattam.Ha gyorsabban jövök a háton brékelés is meglett volna