Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Se kapaszkodó,se márkajelzés,se matrica..
ma azaz MA(!) érkezett be a pótkárfelmérős csóka papírjai meg fotói a biztihez...Ami azért vicc, mert dec közepén volt a pót...Jó kurva gyorsak

De ez még mind semmi!Jelen pillanatban a gépben az állt az ügyemnél, h JAVÍTÁS!Ezek nem normálisak
Mind 1 tényleg nincs rajta matrica ez fel se tűnt
Igaz lehet amit mondasz!
Ez újra van tuti fényezve..nincs rajta egy darab matrica sem..különben minek vették volna le róla...Valószínűleg kisebb sérüléssel olcsón vásárol látványra helyretett gép.
hát nemtudom lehet igazatok van. mélyen ár alatt van nem?
Túl jó.
nincs meg a jel a tankon,és a hasidom sem olyan mint gyárilag...szerintem
Csak nagyon tetszik meg jó az ára
lehet törött volt
Csak harap bár előtte borzolja a szőrét és morog is.
pedig nem bánt az.ejj de kellene nekem 1 olyan
Itt valami gebasz van.Vagy küföldi vagy ami még érdekes szerintem kapott az elejére.Amúgy mért is raktad fel?
ezt kellettt volna megvennem jó állapot jó évjárat kevés km csak 1 kicsit tartottam az ezredestől
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_1000_s
-3205726
Sanyibá itt vagy?
Nincs mit Zsé mester
Hello Zse meg mindenki!
Mi ujsag a motoroddal, hogy all az ugy? Mostanaban elvesztettem a szalakat itt a forumon
Hali

Évjárat és szín kéne hozzá az ár miatt.
köszönöm a segítséget
most hoztam el unokatesomét sv1000 kapaszkodó emgnézem h tudnám feltákolni az enyémre. és ha kitaláltam akkor az jó lenne teszveszen
basi szokott itt fórumozni...Szal ha nincs reged teszveszre, keresd itt a sportmocin, vagy itt a fórumban...
szia !
őt is megkérdezheted :
Leírás: SV 650-hez hasidom 13.000ft(tartókonzollal együtt)
és Hátsó sárvédő láncvédővel (9.000ft)eladó. Bukógomba 6.000ft. Van hasidom a régebbi SV-hez is.Új, fényezetlen, üvegszálas darabok. Postai szállítás nem gond. Budapestre eltudom küldeni posta nélkül is.
E-mail: magdusv@freemail.hu
Feladó adatai
név: Magdus Viktor
megye/város: Heves Megye, Sirok
mobil: 06/30/4952733
köszönöm a segítséget!
igazából kawasaki z750 re kéne:) csak ez az ami normálisan nézz ki és még sztem valahogy feltudom rakni! este elkérem unokatesomét neki is sv 1000 van és megnézem h tudom felrakni
szia !
nem írtad milyenre kell, sv1000-re van egy a tesz-vesz-en :http://www.teszvesz.hu/search....
sziasztok
nincs valakinek eladó kapaszkodó?