Igaz lehet amit mondasz!
Ez újra van tuti fényezve..nincs rajta egy darab matrica sem..különben minek vették volna le róla...Valószínűleg kisebb sérüléssel olcsón vásárol látványra helyretett gép.
köszönöm a segítséget
most hoztam el unokatesomét sv1000 kapaszkodó emgnézem h tudnám feltákolni az enyémre. és ha kitaláltam akkor az jó lenne teszveszen
szia !
őt is megkérdezheted :
Leírás: SV 650-hez hasidom 13.000ft(tartókonzollal együtt)
és Hátsó sárvédő láncvédővel (9.000ft)eladó. Bukógomba 6.000ft. Van hasidom a régebbi SV-hez is.Új, fényezetlen, üvegszálas darabok. Postai szállítás nem gond. Budapestre eltudom küldeni posta nélkül is.
E-mail: magdusv@freemail.hu
Feladó adatai
név: Magdus Viktor
megye/város: Heves Megye, Sirok
mobil: 06/30/4952733
köszönöm a segítséget!
igazából kawasaki z750 re kéne:) csak ez az ami normálisan nézz ki és még sztem valahogy feltudom rakni! este elkérem unokatesomét neki is sv 1000 van és megnézem h tudom felrakni
De ez még mind semmi!Jelen pillanatban a gépben az állt az ügyemnél, h JAVÍTÁS!Ezek nem normálisak
Ez újra van tuti fényezve..nincs rajta egy darab matrica sem..különben minek vették volna le róla...Valószínűleg kisebb sérüléssel olcsón vásárol látványra helyretett gép.
-3205726
Mi ujsag a motoroddal, hogy all az ugy? Mostanaban elvesztettem a szalakat itt a forumon
Évjárat és szín kéne hozzá az ár miatt.
most hoztam el unokatesomét sv1000 kapaszkodó emgnézem h tudnám feltákolni az enyémre. és ha kitaláltam akkor az jó lenne teszveszen
őt is megkérdezheted :
Leírás: SV 650-hez hasidom 13.000ft(tartókonzollal együtt)
és Hátsó sárvédő láncvédővel (9.000ft)eladó. Bukógomba 6.000ft. Van hasidom a régebbi SV-hez is.Új, fényezetlen, üvegszálas darabok. Postai szállítás nem gond. Budapestre eltudom küldeni posta nélkül is.
E-mail: magdusv@freemail.hu
Feladó adatai
név: Magdus Viktor
megye/város: Heves Megye, Sirok
mobil: 06/30/4952733
igazából kawasaki z750 re kéne:) csak ez az ami normálisan nézz ki és még sztem valahogy feltudom rakni! este elkérem unokatesomét neki is sv 1000 van és megnézem h tudom felrakni
nem írtad milyenre kell, sv1000-re van egy a tesz-vesz-en :http://www.teszvesz.hu/search....
nincs valakinek eladó kapaszkodó?