Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nagy baja nem lehetett.Megvették újonnan és az első szárnybontogatások után elhasaltak vele.Megijedtek tőle,hogy mi lett volna ha,eladható állapotba ozták azt most itt van.
szerintem földönkívüliek állnak az ügy hátterében
szerintem azért mert az egyik oldalsztenderen van a másik meg egyenesen áll a keréknél megtámasztva.
Ennyire nem lehet csalóka.
A lámpa abszolút nem úgy áll mint a feketén. A plexi is más szögben áll. Ennyi minden nem lehet csalóka.
van privát e-mail címed?Lenne kérdésem
most vagyok....kis ideig......sziasztok
Lehet pályán töltötte az életét?
Túl olcsó.Én nem hiszek a túl jó vételekben.
Nem találom Sanyi Szaki Bácsit sehol sem
Azért néz ki furán a kék, mert le van ültetve az eleje. Látszik is hogy a telószárak teteje jóval a kormánykifli felett van.
szerintem csak csalóka a kép.De nem gyári állapotú a kék az tuti
a két képet külön ablakban megnyitva és egymás mellé téve úgy tűnik mintha a kéknél a fejidom kicsit lefelé nézne. Ezt a lámpából és tükörből gondoltam így. A fekete fejidomja sokkal természetesebben áll. Érdekes
Ejha bátor legény volt...gondolom nem tartotta magát semeddig sem..a rajtnál álva maradt.Kakucsi kanyargóson érdekesebb lenne..úgy meglesnék valami hasonló videót Raptorral ügyes kézben.. de nem találltam még.
Hat abban mar 1 het utan sem remenykedtem . Most meg a rendorseg lezaro hatarozatara varunk, aztan johet a biztosito....
Ez a biztosítás november végén volt csak visszaküldik nem?
Előtte sv 1000el ment meg r1el meg gsxr 600 az a baj hogy mindegyik jóval erősebb volt.
Kocsira esély hogy meglesz?
Hat kitartas, sajnos ezek ev kozben sem gyorsak, nemhogy igy unnepek tajan...
sántít a gép erősen
Es meg a gumi sem a gyari, ami 3000km-nel meg igencsak jo kell, hogy legyen
Hogyne érdekelmne Kár a bakiért..előtte hogy ment és mik ellen?
Én ahogy megvettwem a mocit kötöttem rá biztosítás hogy majd motorozok de nejött be íg y lemondtam vagy 1hétre rá meg kivonattam a forgalomból és utána jött a csakk 5700ftról befizettem de a különbözetet még nem küldték vajon kifogják?
Raptor 650 volt nyíregyházán a reptéren 1 gyorsulási verseny nyáron indult 1 raptor 650 ő volt az 1etlen a kategóriájában és a döntő futamon eélbaszta a rajtot és nemkapott semmit komoly volt .Gondoltam megosztom veled szép kék volt
Ez a javítás mit takar?Az ügyet vagy a motort javítják?
A villa picit mintha közel lenne a hűtőhöz de lehet csalóka:
Azt mondta az ügyintéző, h a héten fognak talán számolni valamit, aztán jövő héten érdeklődjek...