zombi:
én sem tudom, de majd csinálok/unk mindenféle felbontásban meg fókusszal videókat aztán majd kiderül melyik milyen csak még nem volt sok időm foglalkozni vele.
Az biztos hogy idén mindenki meg lesz örökítve kakucson :)
Szóval igen, csak azt nem értem, hogy 1080p-ben hogyan és miért lesz 127° a 170-ből
Csak azért kérdeztem, mert korábban én is nézegettem őket és kétféle optikával készítették, nekem a normál képe jobban tetszett (bár, amit belinkeltél az nem rossz, nem zavaróan torzított)
Kettő lesz.Két olyan mint a balos.A jobbos még gyári.Ez a főpróba hogy hogy néz ki.Még eddig 800-asig jutottam evvel a másik már naggyából polír azzal nem alartam még veszkődni hogy mi hol van mert elég könnyen karcolódik.
Az a 2 kipuff lesz a gépen? Miért nem egyforma a 2 dob? Az én fipuffomat pont tegnap csináltam meg, kicsiszoltam belőle az összes karcot 300-as papírral, majd vizesen 600-1000 és 2000 majd felpolíroztam. Mint a vadonat új úgy néz ki. Az miatt ne aggódj szóval, h karcos
* Lens Type: Fixed Focus (2ft/.6m – ∞), glass
* Aperture: f/2.8 (high performance in low-light situations)
* Angle of View: 170º ultra wide angle in WVGA, 720p, or 960p mode
* Angle of View: 127º wide angle in 1080p mode
Video
* HD Video Resolution Modes: (subject to change, pending final firmware release)
o 1080p = 1920x1080 pixels (16:9), 30 fps, 15 Mbit/s data rate
o 960p = 1280x960 pixels (4:3), 30 fps, 12 Mbit/s data rate
o 720p = 1280x720 pixels (16:9), 60 fps, 15 Mbit/s data rate
o 720p = 1280x720 pixels (16:9), 30 fps, 8 Mbit/s data rate
o WVGA = 848x480 pixels (16:9), 60 fps, 8 Mbit/s data rate
* Sensor Type: 1/2.5" HD CMOS, 2.2µm-sized pixels
* Light Sensitivity: Super low-light sensitivity (-1.4 V/lux-sec)
* Video Format: H.264 compression, saved as Windows- & Mac-compatible MPEG4 (.mp4) file
* Exposure Control: Auto with user selectable center weighted average and spot metering settings
* White Balance: Auto
Valahogy én azt vettem észre hogy az ezres lábtartó picit máshogy ál mmint a 650-esé így majd kompenzálni kell valahogy mert a másik oldal közelebb lesz.
Nos picit tevékenykedtem.A félig felcsiszolt dobot felpróbáltam.Összeütöttem egy ideiglenes tartót éNos szerintetek ez így korrektül áll?Nem fog leérni egy amatőr döntögetésen vagy ilyesni?És a himba az lefelé mozog vagy felfelé?Az összekötő miatt kérdem.Nameg a lánc sem ér bele vajon?És a lengőkar?
Ho de sok a kérdés.
A műhely még mindig gányul néz ki mert öcsém elég elmebeteg így már egy vagon sódert hordtam be és egy másik vagon poros,kavicsos,száraz földet ki.
De nemtudtam kipróbálni mert a mocival csak 120al mentem max addig jóvolt kiváncsi vagyok 120 felett hogy viselkedik a sisak! csak az a szivacsd hogy a belső s van vagy 20 minyimum
Megláttam megtetszett jóis volt a fejemre azthittem csak spanok meg mindenki mondja hogy Mes kellene ez az eladás oka de ha nem veszik meg akkor veszek bele Ms belsőt
akkora kellett mint cipőből.És nem kaptam tőle se trippert se lábgombát.Nagyon szép állapotban volt.Bár mostanság rengeteg nagyon frankó csizmát lehet venni újonnan is.Sok akció van főleg a sox-on.Fel kell iratkozni a hírlevélre,és ott jan.28-ig minden nap elküldik mik az akciós termékek.Napi akciónak hívják.Szoktak lenni jó cuccok.
www.gopro.com
zombi:
én sem tudom, de majd csinálok/unk mindenféle felbontásban meg fókusszal videókat aztán majd kiderül melyik milyen csak még nem volt sok időm foglalkozni vele.
Az biztos hogy idén mindenki meg lesz örökítve kakucson :)
Balu, mert bírod türelemmel a gmail-t míg feltölti...
Ez a fehércápa egy debil...mindehol csak fikáz .Amúgy, én odadurrantottam kicsit a benzin és/vagy fogyasztáson aggódó csapatnak...
Mr.Chab ez milyen kamera?
Csak azért kérdeztem, mert korábban én is nézegettem őket és kétféle optikával készítették, nekem a normál képe jobban tetszett (bár, amit belinkeltél az nem rossz, nem zavaróan torzított)
itt a specifikáció:
Tech Specs:
Camera Optics
* Lens Type: Fixed Focus (2ft/.6m – ∞), glass
* Aperture: f/2.8 (high performance in low-light situations)
* Angle of View: 170º ultra wide angle in WVGA, 720p, or 960p mode
* Angle of View: 127º wide angle in 1080p mode
Video
* HD Video Resolution Modes: (subject to change, pending final firmware release)
o 1080p = 1920x1080 pixels (16:9), 30 fps, 15 Mbit/s data rate
o 960p = 1280x960 pixels (4:3), 30 fps, 12 Mbit/s data rate
o 720p = 1280x720 pixels (16:9), 60 fps, 15 Mbit/s data rate
o 720p = 1280x720 pixels (16:9), 30 fps, 8 Mbit/s data rate
o WVGA = 848x480 pixels (16:9), 60 fps, 8 Mbit/s data rate
* Sensor Type: 1/2.5" HD CMOS, 2.2µm-sized pixels
* Light Sensitivity: Super low-light sensitivity (-1.4 V/lux-sec)
* Video Format: H.264 compression, saved as Windows- & Mac-compatible MPEG4 (.mp4) file
* Exposure Control: Auto with user selectable center weighted average and spot metering settings
* White Balance: Auto
És itt egy video amit nem én csináltam hanem tegnap KZ ugyanilyennel:
http://www.youtube.com/user/ku...
Ho de sok a kérdés.
A műhely még mindig gányul néz ki mert öcsém elég elmebeteg így már egy vagon sódert hordtam be és egy másik vagon poros,kavicsos,száraz földet ki.
Küldöm a tesztet csak nehezen akarja feltöltögetni ez a trágyadomb de amint megvan már megy is..