Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veszel egy akksit?
L F P
Valamiért a hiper-szuper ABSAAR akkutöltőnk ezt nem akarja föltölteni, úgyhogy akkor marad a C terv.
Ott csupa békés, kiegyensulyozott idegállapotu, nyugott természetü, az erőszakos megnyilvánulást elutasító,szerény ember lakik, nem hurrogtak volna!
á miért.Írtad volna be az LFP topicba.Akkor le lettél volna szólva az héccencség
Megvan, de használom :)
Bazeee
Olvasom nagyban a fórumot, tele van ismeretlen emberekkel az oldal, szó volt az SV-kről meg a DL-ekről, de mindenki a DL650et támogatta.
Már majdnem hozzászóltam a dolgokhoz, hogy: hé hát csak az SV-re kéne rábeszélni az újoncokat és nem a DL-re.
És ekkor láttam, hogy én vagyok rossz topic-ban.
Gondoltam magamban, hogy "Gyümölcs Fuck. Ezt jól benéztem..."
Lehet, hogy egy kicsit le lettem volna szólva. Vagy nem?!
Nemmondanám, hogy drága volt.
köszi 28000ft +plexivel és tartalék csavarokkal és zsákkal
Nekem viszonylag új az akksi, kb másfél éve vettem (yuasa), problémamentes csak most gondolom a hideg+használatlanság betett neki egy kicsit.
Nemrég emlegettél egy töltőt, az megvan még?
Nekem is gyengélkedik az aksim, bár még teker azért. De sajnos a töltő pár perc után full-t ír ki, tehát már maga az aksi haldoklik. Bár lassan 7 éves és kapta a hideget-meleget. Kíváncsi vagyok melyik mai utángyártott szar bír ki ennyit.
Inkább marad az akksitöltös verzió, ha nem jönne össze nem szeretnék gyertyát drótkefézni.
ja 4-5.-ik re már alig forgatja meg
Csutka szivató indít gáz rárántás...nekem így indul..hidegben 2-3 próbálokozásra.Nekem is gyengusz az aksim.
Jó a sisakod Dozer hogyér adták?
Jah. fel kell tölteni.
Tekeri, csak nem elég gyorsan.
vagy inkább benzin?...
akksi?
Megmakacsolta magát ez a sárgaság, nem akart beindulni.
Ilyen Eagle-öm van, vagyis az elődje, elég sokat kibírt. Igaz elég gyorsan beázik, fél órát bír normál esőben kb.
Bocsánat az Svmedia követhető. Tudom mit olvastam el és mit nem, valamint topicok is vannak... :p
+4-5 fok mult szombat asszem még a hó előtt közvetlen.Dobogókő előtt nem messz már eléggé fáztam sima téli béléses noname kesztyűben.Felnéztem a hegyre és irtó sűrű felhők voltak így vissza.De mivel a nullás 120 körül már rendesen vágott a szél mert otthon hagytam a maszkot így inkább levágtam dunakeszinél be a vácira ott már a lábujjaim is kezdtek fázni a sima túracsizmában.Na KB ilyen a ruha télen semmi aláöltözés csak egy polo+pulcsi.Egy vesevédő viszont jól jött volna.
a sebességet azért említettem, h bazzeg, szinte áll a motor és úgy térdelgetnek...of course versenyen is megcsinálják ugyanezt a figurát csak 300+ környékén...

basa: szigorúan elméletben...Ha megjön a gempa egyből fúrás faragás s egy hét max. mire talpraáll, legalábbis nagyon remélem...Szeretnék már februárban mocizni.

Le akarom tesztelni, h mekkora hideget képes elviselni a cordurás kesztyűm.Ugyanis 10C alatt nem sokat mociztam, de akkor még nem fázott...Jó lenne egy áztatós esős teszt, mondjuk 2/4C-ban...Tudom, nem vagyok komp.

Tegnap volt szerencsém a fastride-os arcokhoz...Öcsém, ritkán találkozik az ember ennyire jófej figurákkal .Na az egyik mondta, ha gixxxer elejét rakok az SV alá, nagyon oda fog baszni minőségben, s javasolta a hátsó gátló cseréjét is rögtön...Viszont a beállítása kemény dió lesz.Remélem ajánl majd valakit, mert én a futóműhöz csont hülye vagyok.Még ezt a gyárit sem mertem sehova tekergetni
szerintem ha nem indulsz gátfutásban akkor évekig jó lesz