nagyon gagyi a kifogásom...A fényképezőgépem akksiait elvitte a párocskám és folyton elfelejti visszahozni már 2 hete.Tehát a technikai feltételek nem adottak
Az én SV-m fűtött garázsba áll de ma az se inult el pedig fél éves az akksi benne. Igaz 5 hónapja nem ment már lassan 10 km-rt se. Majd 1 hónap múlva feltöltöm és többet nem lesz ideje lemerülni
Nem csak gondolom nagyobb teljesítményű automata és ezért nem érzékeli a töltetlenséget vagy valami hasonló....igazából fingom sincs csak az egyszerűbbek ilyesmit csinálnak.....nekem van egy 12-24v-os starteres elég nagy automatám és az a legkisebb akksit is egész jól tölti, de régebben egy sima volt és az csinált ilyet. És persze van egy igazi orosz 6-12v-os automata töltőm még a 80'-as évekből.....na az mindet tölt és még ma is sokszor inkább azt használom mint a szép újat.....
Tavaly télen is ez volt, 2 hónapig állt a moci, aztán kicsit legyengült az akksi. A töltőnk nemsok mindent segített rajta. Elvittem a haverékhoz, megküldtük az orosz csodával, utána srác apja (autóvillamossági szerelő) bevitte a melóhelyére, ráellenőrzött akkuteszterrel és valami 200 A körüli gyújtóáramot tudott a kicsike (175 A a névleges).
Talán a töltő a szar?
nem zárlatos?......az automata töltők némelyike olyankor nem akar tőtikézni.....és néha még teker is olyankor.....közel 1 évig jártam zárlatos akksival 83'-ban egy zaporozseccel........melegen még indult is vele csak télen kellett kurblizni.....
aztakiskésit.én nem adnám el hacsak nem szar