Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem veszem véres komolyra..csak ha már "megtiszteli" az ember akkor legalább valamit vakkantson.Persze előfordul hogy más okból nem jön össze de az látszik észrevehető.De arra haragszom viszont amikor néz vagy 2-3mp ig és csak átnéz az emberen mert neki pl Goldwingje van vagy hasonló.Embere vállogatja
Franc a billentyűzetbe kalap.
Februárban viszek egy kala pénzt.
ez már tetszik és az ára is jó......bár egyenlőre felejtős árügyileg....
Műanyagos de nem fér a keretbe tipus accijóban

Ennél több műanyagé le kell szednem a szomszéd UV álló hullámlemez terasz tetejét.
Kevés az oldalán a műanyag nekem......
Tény,hogy az egyszerű sporttúra csimmák nem védenek sokat egy perec esetén..Aminél belűl van egy komplett csizma az kb 50-nél kezdődik..Nálunk legalábbis..
Na mek sódert pakolni.Segít valaki?
Akár túra akár más, én már az egyszerű túracsizmával megszíttam......mikor elütöttek a blokk a földhöz szorította a bokámat és megrepedt, csak egy sima kis kerek erősítés volt rajta bokánál mint a legtöbb túracsizmánál.....ezután vettem olyat minek mindkét oldalán teljesen felérő műanyag van, igaz hidegebb mint a túra, de ha ilyenkor úgysem motorozol akkor tök mindegy(bár én októberben még áprilisban már azt használom).......most oxtar van, 3 éves és most kezd lefoszlani a lábamról kb 70000 megtett km után. A túracsizmám HELD és 7 éves kb 100000km után és szintén most esik le a lábamról....nem tudom az egyszerűbbek mennyit bírnának, de az oxtart eksönben 36000-ért a HELD-et 27-ért vettem anno......az árak ma is hasonlóak........a bembo-nál most van egy sportcsizma 24 körül műanyag oldalvédőkkel......
A diadora nekem bevált.Most az euromotornál acióznak is így lehet belefér a keretbe neked is.

Ja néztem belefér.
Cimbora a forma gt-re nagyon esküszik.Nekem axo primato van de az nem valami tartós..
Túrázni milyen csimmát vegyek szerintetek? Most akartam venni egy IXS-es csukát de sajna kicsi volt. Nem vagyok otthon a témában ezért nem is tudom milyen márkát vegyek. Nem kell a csicsa meg a pompa, nekem jó az egyszínű fekete is 20-30 körül. Mit vegyek?
Zsé!

Ma beszkennelem a v2-es összehasonlító tesztet és elküldöm mélben.Tudom régen igértem csak elcsúsztam vele
Köszöönöm Tsanyi
én mindenkinek köszönök ha épp nem vagyok elfoglalva a vezetéssel és ugyan tapasztalom, hogy páran nem köszönnek(többnyire a szokott motor rasszok) vissza sőt ismerős is van aki azt mondja, hogy leszarja a köszöngetést, de ez engem nem érdekel......nekem jólesik és kész....
Ha a spray mindent befed akkor elég, alatta csak nem rozsdál....
Sziazstok.Segitség kellene:) Elég ha csak akkor fujtam le a láncot láncsprayvel amikor elraktam a mocit december elején?vagy időnként lekellene?Előre is köszi a választ
Ez így tényleg.Bár huuuuuvvvva jó képeket csinál.
Hát...
USA ból vettünk kettőt. 112-t vontak le a számláról értük, szállítással együtt. Ráírattuk a csomagra hogy ajándék, de nem voltak restek a vámosok kibontani így kellemes meglepetésként rászámolták a vámot és még az áfát is, összesen 36 ezret.
Így egy kamera 56 + 18 = 74 EFt ben állt meg.
Ami így utólag belegondolva ku*va drága de amikor már itt volt a vámhivatalnál nem volt mit tenni.
Első:Mennyi?
Érdekel.
Jól néz ki.
Megjött a GoproHD kamerám, ha valakit érdekel szívesen megosztom majd a tapasztalatokat és a videókat.
http://www.goprocamera.com/ind...
Bezzeg az svmedia.......