No meg akadt olyan is hogy túlzásba vittem a köszöngetést itt helyben...akad kb 6-7 klón gixer..én meg fel alá a városba csatangolok aztán intettem neki..kicsit késöbb megint..aztán megint..de már nem intett..mondom ennek mi a baja..Aztár leesett hogy 1 mebernek intettem végig...mostmár a sityakot meg a ruhát sasolom nem a gépet
nekem ilyen gumim van.Túrázni kiváló,meg néha állatkodni is,de az eszeveszett hajtásra nemannyira alkalmas mert kicsit kemény.Viszont sokat elmegy.Nekem következő guminak is megtenné.
Tervben van csak egyenlőre a csinosítgatás van előrébb.Az a múltkori törött gép jó lett volna (ami 170 ért volt)Beszéltem is vele elcserélte volna a robogómra..de aztán meg kiderült öszekevert valaivel..a zseb meg üres így lemaradtam róla.
Lehet hogy bírná de kedven sincs saját bőrőn tapasztalni hogy tényleg.Meg ugye az sem hátárny hogy nem torkos benzinre.
Na ja ez kimaradt..akad aki felsőbbrendűnek érzi magát.Félfüllel kocsmában halottam magamról olyat hogy hülye műanyag motoros .Itt van egy Goldwinges akinek intettem már jópárszor aztán rá se ... már gondolkoztam hogy legközelebb poénból felállok a lábtartóra aztán két kézzel integetek mint valami hajótörött. atán meg előredölve megpacskolom a hátsóm
Ne parázz annyira ezen.Jó a blokk birni fogja.Én viszont tankot meg kopó fogyó cuccokat táraznék be belőle.Fékkar,kuplungkar,váltókar,fékpedál első telo stb.Ezekre több szükséged lesz mint blokkalkatrésre.Bontósok is az SV blokkalkatrészektől szabadulnának olcsón.
No nem baj jó ez így is.A karbiba néztem már kb 15 körül K&N fuvókákat..de letettem róla..még a végén lehervadna a blokk hosszútávon meg örvénylene a benya a tankban.
Bár meg kell hagyni az S&S minőségileg jóval a sima utcai motork felett áll a custom piacon.Elég combos blokkokat gyárt attól függetlenül hogy csoppi kategória.Full CNC minden benne.Egy darabból mart hengerfej stb.És asszem egyedileg lehet mindent variálni rajta.
Az alsóörsi hd-sekről meg van a véleményem..Szerintem a legtöbb egy műmájer köcsög akik motorjaikat utánfutón viszik le a találkozókra és ha szembemész velük még inteni is elfelejtenek..
Tisztelet a kivételnek!
Talán ők is speedmanok voltak suhanc korukban 350-es jawa nyergében.Nekem olyanom nem lesz mert nem tetszenek..habár azok az épített űberbaziszéles hátsókerekűek jól néznek ki..de már megint oda jutok hogy ami szép is drága is.Mondjuk a csopis kollégák legtöbje tényleg vérbeli motoros..java része erre tette fel az életét.Nem holmi hétvégi motorosok.A mi városunkból kerültek ki a Ghost bikeresek..a kabáton rjata van a városunk kicsit módósított címere Minden évben itt összezörrennek isznak na meg és felvonulással vége..idén beállok én is asorba és tán kibírja azt a pár leszabályzásig huzatást a vincékkel
Lehet hogy bírná de kedven sincs saját bőrőn tapasztalni hogy tényleg.Meg ugye az sem hátárny hogy nem torkos benzinre.
Tisztelet a kivételnek!