Sanyi bácsi megmondja.Asszem 38-40e körül számoltam olajjal rugóval szimeringel stb.
Hát jobb mint a következő megoldás ami komplett gixxer elejét jelentene.
Az is kedvenc akármelyikfélefajtájúúú mért van az hogy a legdrágábbak a legszebbek legjobbak. Annak meg rettenet tetszett a hangja 4 hengeres létére és még nekem szép is.fekete/fehérben.A te géped is szép ám csak a csővázat hiányolom..de ez csak az én extra mániám.
Nekem nem az van rajta és még életemben nem láttam RoadAttackot így fene tudja de miel a többiek dícsérik így beállok a sorba.Jó az.
Bár a fenn lévő hátsó RaceAttackon a szerény tudásommal még esőben sem sikerült kifogni sejtem hogy jó lenne a Road is. Bár majd a következőkben megpróbálom a Dunlop D207-et is.
Szia, ha fürgébben is menni szeretnél akkor inkább a sport, nem nagy a különbség árban és jobban tapad, igaz annyival kevesebbet is megy el.......viszont amit már régóta mondok és úgy is teszek, inkább a gumi kopjon mint a motor és én.......most 1.-én is a vizes ködös időben 2-3°-ban a racsingos teljesen lekopott gumijaim kézmelegek voltak és a 100-130-as tempónál(persze a kanyarok inkább 40-50 )a bakonyban nem csúszkáltak.........na jó, a sárban igen
Az van de píííz nincs ilyenre...Azé van neked is hisz egyféle gépünk van.
A kép készülte előtt be volt indítva és túráztatták..volt olyan csődület hogy már azt hittem ökölre kell menni hogy lássak valamit ..úgy el voltam bambulva hogy elfelejtettem videót csinálni róla.Annyira rendben van ez a gép hogy még a gyári dobot is bűn lenne ledobni róla mert az is állatul néz ki.
Hát jobb mint a következő megoldás ami komplett gixxer elejét jelentene.
Nem is kell sportgumi, így sokkal menőbb.
Elköltözött már a szerviz? Ha igen mondasz egy címet beugranék majd valamikor olajért.
Bár a fenn lévő hátsó RaceAttackon a szerény tudásommal még esőben sem sikerült kifogni sejtem hogy jó lenne a Road is. Bár majd a következőkben megpróbálom a Dunlop D207-et is.
A kép készülte előtt be volt indítva és túráztatták..volt olyan csődület hogy már azt hittem ökölre kell menni hogy lássak valamit ..úgy el voltam bambulva hogy elfelejtettem videót csinálni róla.Annyira rendben van ez a gép hogy még a gyári dobot is bűn lenne ledobni róla mert az is állatul néz ki.