Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az első gátlóban kéne olajat cserélni.
Sanyi bácsi megmondja.Asszem 38-40e körül számoltam olajjal rugóval szimeringel stb.
Hát jobb mint a következő megoldás ami komplett gixxer elejét jelentene.
Ha megcsináltattad megosztod, h mibe fájt? Gondolkodom én is hasonlón
Semennyi?Mikroszkópikus sem?
Egy kis gázfröccstöl nem fog rojtosodni a gumi.
Na de kérem a gépre tapadt gumidarabkákkal mi lesz?
Na a Road-ot simán ki lehet pörögetni egy kövérebb gázfröccsel.
Nem is kell sportgumi, így sokkal menőbb.
Az jó, február elején szólok.Jó lesz szülinapi ajándéknak.
tegnap jártam arra.......
Maglód
kb 1 hét alatt szokott meglenni........hétvégén is megy a dolog.....
Jó.2 hét jelentkezem.Mennyi idő míg le van gyártva a rugó?Ki kéne ezt a hideg/esős időt hogy el tudjam vinni a dögöt.
merre?
persze....itt van minden.....
Pest mellett lakom szóval akkor sztem majd tavasszal leugrom érte vagy a ha addig lesz új hely akkor a műhelybe.
Rugót szerelni tudtok otthon?
Bp.-n házhozviszem amíg otthon van a műhely vagy eljössz Tárnokra....
Szia Sanyi!

Elköltözött már a szerviz? Ha igen mondasz egy címet beugranék majd valamikor olajért.
Az is kedvenc akármelyikfélefajtájúúú mért van az hogy a legdrágábbak a legszebbek legjobbak. Annak meg rettenet tetszett a hangja 4 hengeres létére és még nekem szép is.fekete/fehérben.A te géped is szép ám csak a csővázat hiányolom..de ez csak az én extra mániám.
Nekem nem az van rajta és még életemben nem láttam RoadAttackot így fene tudja de miel a többiek dícsérik így beállok a sorba.Jó az.
Bár a fenn lévő hátsó RaceAttackon a szerény tudásommal még esőben sem sikerült kifogni sejtem hogy jó lenne a Road is. Bár majd a következőkben megpróbálom a Dunlop D207-et is.
Szia, ha fürgébben is menni szeretnél akkor inkább a sport, nem nagy a különbség árban és jobban tapad, igaz annyival kevesebbet is megy el.......viszont amit már régóta mondok és úgy is teszek, inkább a gumi kopjon mint a motor és én.......most 1.-én is a vizes ködös időben 2-3°-ban a racsingos teljesen lekopott gumijaim kézmelegek voltak és a 100-130-as tempónál(persze a kanyarok inkább 40-50 )a bakonyban nem csúszkáltak.........na jó, a sárban igen
Nekem is Road Attack van és az elmúlt 3 hónapban nem kopott egy mm-t sem, ugyanis nem mentem vele Ebknt tök jó
Akkor már inkább egy rossz mv agusta
Hát ja csak ennyi baja van...na meg hogy nem áll a garázsban
Az van de píííz nincs ilyenre...Azé van neked is hisz egyféle gépünk van.
A kép készülte előtt be volt indítva és túráztatták..volt olyan csődület hogy már azt hittem ökölre kell menni hogy lássak valamit ..úgy el voltam bambulva hogy elfelejtettem videót csinálni róla.Annyira rendben van ez a gép hogy még a gyári dobot is bűn lenne ledobni róla mert az is állatul néz ki.