Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehonnem.Fel veset adnek a szexi fekete angolert nemhogy az sv t.
Én mondjuk nem bántam meg..Igaz kicsit forgatni kell az erő miatt de mit vár az ember fia egy sbk-tól utcai ruhában..
Lappföldi túrát tervezel?
neöürüljé kis pedó, ruhás képek lesznek .
.

pedig xs-es felsőben nagyon vadul néznék ki...
Nincs az a pénz, h én sv-ről bármi másra váltsak...

Lehet kicsit tuningos, lehet kicsit gixxer elejű, lehet kicsit egzotikus festésű.Az SV akkor is a nagy szerelem marad .

Áh, ti ezt nem értitek
Ha lehet teso legyen a kepen beoltozve az uj cucokba ne te.
Nem.havat mek lapatolni lappfoldre.
Ocsem mindharon biztis ugye vastagon pluszban volt ugyhogy nyugi.Az utso volt a legmurisabb.Egy uttesten parkolo auto mogott megallt mert jottek szembe a mogotte jovo nem.Meg regi nem a friss tuned lokos fenn.Kicsi behorpadt,szakadt meg alul a lemezt kalapaltak. Igy szinte semmi penz nem volt mert felcuppant a tuned lokos.Biztosito telefonalt harom hetre ra hogy 175000 mefelel e.Ocsi rogton irta a szamlaszamot.Ugyhogy nyugi csak zaklatni kell oket kitartoan.
Hehe!
A tesódról?
amúgy tesónak 130k-ból kompletten lett cuccos.Holnap csinálok képeket, aztán várom a kedves fórumos úriemberek (mert azok vagytok, nemde? ) szolid kritikáját

A tegnapi nap kissé hosszúra nyúlt, meg rá is dobtam most egy jéghokimeccset.Gém óver van...
Ez járt a fejemben,csak nem akartam kimondani mert kiutálnak..
Jobban megérné Touno-ra váltani.
Nyáron nem motorolni fogsz?
Hűűű basszki..Hozzá vagyok szokva a horror árakhoz..Legalábbis azt hittem..
ott a pont.Bontott.

A bizti mélyen kussol, az ügyintézők meg ígérgetnek, h majd lesz döntés...Nemsokáraaaa
Nemigen.Inkabb csak unatkozom es gep kozelben vok.Leltart irok pl.De majd nyaron.Haha.
Fenéket, Te vagy az elsőszámú mozgató rugó.
Ja.asszem megint kinyirtam.
Nagy a csend.
Bontott.Új az horror.
És ez uj vagy bontott? telokbol van?
Ha ez annyiba kerül akkor én valszeg maradok a Sanyi féle rugóerősítés+brembo fékbetét párosnál.

Biztosító mit mond?