Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsoltee az svmédián megcsinálta.Kb. 200-250k körülre saccolta...

Ahhoz képest, h minőségi alkatrészek, nem vészes ár...

Nálam egyből indul a buli amint zsebben a z$é...
Rendben!
OKOK.Szombaton 12 után hívlak hogy hol ütközünk és mikor.
Sziasztok V2 fanok!
Szőr a kérdésedre: Zsé2 most csináltatja az ővén, vele kellene felvenned a kapcsolatot!
Zoli32, jöhetsz a gumijé a tiéd!
Zsoltee-nak volt most itt egy átalakítása.Szerinte nagyon jó lett.Olvasd el.

http://forum.svmedia.hu/viewtopic.php?f=30&t=5
Sziasztok valaki csinált már suzukis sv1000 áttalikitást konkrétan a futműre és fékre gondolok googlen látni gsxr1000 vagy 750 v nem tom milyen de felfrodtiottt telos megoldásokat komoly fékekkel mennyibe van ilyen itthon elképzelhető h kapni normális rugostagokat bontottat jó áron?
Ja azt tudom 50 a z ovál postaköltség mindennel együtt
Nem rossz a martin de kérdezd meg mennyi a blueflame.Jár hozzá kiszerelhető hangtompító is a neccesebb helyzetekre..
martin is csiná l ilyet kiváncsi vagyok mennyi még pluszba ,meg az én ezüstömön jól állna valyon
köszi
A viccet félretéve szerintem titán.A márka pedig blueflame,angliában gyártják..Egy ismerős rendelt nemrég rsv-hez.
És kerek is ahogy láttam.Fontos tényező.
Ez olyan kipufogó aminek az eleje hagyományos színű a vége pedig olyan érdekes kékes színű..
Internyetről rendeltem Van a dangernél is de drágán adják..
Nincs valakinek véletlenül yoshimura logoja fémből amit a pufüra feltudok rakni?
Nemtudja valaki hogy ez milyen kipufogó nem a márkája érdekel.
Neked hol sikerült hozzájutni?
Ha 3-5 év alatt elcsámcsogja a motoromat akkor fejbevágom egy szeneslapáttal Osamu bácsit az fix.
Fasza!Mivv gp Nem ócsó de jó..
Nálink esett egy 10 centi hó, a sózott hókásás út nem épp vitamin az alkatrészeknek.
Gondoltam hogy vizsga volt.Elég locs-pocs idő van.Még én se hoztam ki elseje óta.

Amúgy van egy fincsi plexi nélküli Grex-em azt ingyé bedobom a közösbe.160-nál istenbizony nem visít.............Ordít de nem nagy cucc mert körbeforog a fejen így a látást akadályozza ami rögtön eltereli az ordításról a figyelmet.