Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

on-topic:

ha már kipukról ment a csevely: barracuda

Ez ám a finom hang
Csak fél füllel kagylóztam oda, de igen

Viszont igazat kell adjak az összes ilyen zeitgeist-os movienak, leginkább azért, mert a túloldalról látom (a pénzcsinálós oldalról)

Szóval, valóban ilyen "egyszerűen" működik a rendszer.Mondjuk elfogult vagyok, tehát nem látom olyan negatívan a folyamatokat
Ez az amiről beszéltünk Zsé, de gondolom Te is láttad: http://video.google.com/videop...
Hallelujja.Végre van több ilyen is.
Alakulunk.
HELLO!

Érdeklödnék hogy SV1000 kapcsolója van e valakinek bontottban lámpa kapcsoló érdekelne mert sajnos ki törték a lámpának a kapcsolóját!

kösszönöm előre is!
Nekem is ilyen színü sv-m van, csak fejidomos.
így van ma is
Hát valahogy én is ettől féltem hogy ez lesz.5 ös cuccom még lenne is csak a venének volt kedve küzdeni vele.Azért köszi.
Akkor 5-ös lemez, flex, fúró, reszelő. Adaptert már csináltam 3 lyukasról 4 lyukasra.
Nem két dobosra kéne megcsinálni és hát van már két TL dobom ami tökbe ezres SV.
Ja, 650-esé. De hülye vagyok....
Nincs, de szerintem simán lehet csinálni. Visszarakhatóra akarod? Mert van egy sportdobom, amihez van összekötő cső, így 2 csavar meg 2 rugó, és cserélhető vissza gyárira....
Igazából bugyikék vagy babakék.Ritka itthon.Eddig 3-at láttam az enyémmel együtt.
Nincs véletlen ezres SV ről kipufogó alkatrészed?Jelesül A csavaros adapter vagy valami szétcincált maradék amiről lehetne hasznosítani a csőhöz hegeszett adaptert?
Aha. Azt hittem, csak nekem van ilyen kék színű sv-m...Az már majdnem szürke.
Nem Ez bugyikék:
Ez bugyikék?
Pedig a bugyikék szíp.kezdem megkedvelni.Nem látszik rajta a kosz.Csak szürkül picit.
Méhozzá sötétkéken, nem bugyikéken!
Áh a sötétek nem sárga lovon ülnek.Hanem kéken.
képes vagy rá, mert az Erő veled van...
Azt hittem már kinyírtam a fórumot.
Mindig is tudtuk.