Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze-persze igazad van, csak amikor az előző motort vettem azelőtt én is bejártam egész Magyarországot és csak szutykokat láttam ( képen perfekt volt, gazdája istenítette telefonon), de élőben teljesen más volt már a helyzet és feleslegesen ráment kb. 60ezer Ft a benzinre . Végül helyben találtam meg az igazit. Így úgy vagyok vele hogy többet nem mászkálok messze ha egyszer a közelben is összejöhet a "tökéletes". Azért is írtam hogy a környéken érdekel. Ja meg tudom lehet hirdetéseket is böngészni, ahogy nézegetem is őket, de az előző motort is úgy vettem, hogy nem volt meghirdetve, csak szóltak hogy lenne egy, nem érdekel-e ?
Hát ez nagy baj.ÉN ha elszállnék egy GP abarth esesse-t képzelek el.Elég vad.Nekem.
Az a baj hogy ez is csak 140lovas
Én is szeretem.Csak költeni nem,ha nincs pízem.Bár egy HF integrale-t elbirnék.
Hello Zoli nekem is olasz van de én szeretem
Helló fr a motoron hogy legcélszerűbb lesötétíteni a gyári plexit?
Kár.:(
15 alatt nagyon nálunk sem van sajnos :(
Tudom jó ez csak az a 150e KM ne lenne.Valszeg márkahű lennék csak az újabb Grande 1,4 Tjet lenne.De nekem motor kellett. Jó akkor hitelem is így meg nem.
miért, nincs ezzel semmi baj
Nem tom ez a hivatalos nikneve szegénynek.Ez lenne szegényke leánykori nevén Fiat Punto 1,2 16v HLX.Alias punyesz.Tudom digó meg szar meg annyit kellszerelni hogy többet áll mint megy de e van. Ezt kell szeretni.Ha nem vettem volna SV-t akkor nem ő lenne.
LOL nemtom, nekem valmiért egy segg jutott eszembe erről a szóról :)
A 3e nagyon jól hangzik.
Most egy banner van benne 17,5x17,5 cm és 18cm magas 44 Ah-s és van rajta egy szám aszongya 544 108 000 egy cimkén meg a testbe a pozitívnál beleütve XZ 21 J
Hát ha nem tudod, akkor tudok adni aksit már 3 ezerért is :D
mijazza punyesz?
ez igaz.Ugyan "buksz" 20ropit benyában, viszont a jövőben nem keletkezik 200-300k értékű "kiadásod", ha sz@rt veszel...

Az én drágaságom pl. Debrecenből talált meg (azt 300km távolság az is).

De a mai világban, ha a fődgömb túloldaláról jön valami, az se egy nagy cucc...
Átlagos méretű.Mint egy süldőmalac.Úgy is hívom hogy malacka me nem volt egy éve lemosva.Cégautó.Nem akarok költeni rá mert a szaros motorra megy a pénz.
Van még 4e Km a nagyszervizig az lesz ám a zsozsó olajcsere,termosztát,komplett vezérlés meg ami még előjön hisz digó gép az eszemadta.
Ha adsz adatokat, talán...
milyen 15E? egy AAA elem párszáz forint. vagy neked mekkora punyeszod van?
Nem tud valaki jóárasítva új akksit a punyeszembe?Mindenhol 15e körül van.
Mindenki másképp látja a dolgot... Én pl körbejártam a térképet mikor kocsit vettem, mert nem számít 20E ft benzinre ha tudom, h JÓ kocsit veszek. Inkább veszel helybe motort állapottól függetlenül? Most nem arra beszéllek rá, h vedd meg az enyémet, hanem úgy általába az adás-vételről beszélek
Egy jó vonatozást megér nem?
Na az még jó is lenne kár, hogy vagy 450 km-re laksz
Rohadt sok jó kép volt,d e belerakhattam volna egyet.