Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://e85tuning.hu/
Itt nézelődj, ha érdekel az alkoholos üzem
A gond az hogy a válság miatt nincs akkora fogyasztás így nincs termelés így kirugdossák az embereket.Ami miatt nincs akkora ÁFA,SZJA,társasági adó megy a többi franc adófajta.Ezeket hol lehet pótolni ahol tényleg nem lehet elkenni.Naná hogy a benzinen.Mert a hülye magyar még szarni is kocsival megy.1 KM van az ovoda,iskola de 1 db gyereket 1 db autóval viszik suliba.Látnátok mi van itt rwggel meg 4 órakkor.A teljes rakodási területet elállják mert jönnek a gyerekért.Naná hogy emelik a benzint.Ha kinéztek az utra csökkent a forgalom?Nem.Hát akkor?Most mindenki zúgolódik de ugyanúgy beül és egyedül megy.A dugók ugyanúgy kialakulnak.
A következő meg az lesz, hogy motorzaj adó? Ez az adót ÁFA tatralommal ellátni elég trágya!

Tényleg FR Bioetanollal menne a 650-es? :D Mert a Honda CBF 600 kezelési útmutatójában megemlítik, a mi gépünkkel mi a téma?
A vicc az, hogy a jövedéki adó után fizetsz ÁFA-t. Ez a vicc!
Tehát azért fizetsz hogy befizeted nekik a pénzt, és ez forgalom, tehát megint fizetsz.
Régen volt mire fogni,hogy útadó meg ilyenek.Akkor is volt rajta adó bőséggel és még szar utakon is jártunk.Mostmár még a mellébeszélésre sem adnak..Adó kell oszt kész..
Nem is a MOL kaszálja a nagy lóvét, az üzemanyagár több mint fele ÁLLAMBÁCSI zsebébe folyik jövedéki adó formájéban.
valami rémlik...

A tónyó nem éppen fosalicska:D

Üzemanyag....Bazzeg, szét kaszálja az ember magát a finmítós cégek részvényein...Aztán odamegy a benzinkúthoz és beletankolja a nyereségét a gépbe.A világ igazságtalan .
320-ért is láttam már benyát.Nem semmi...
Olyat akarnék ami nem eszi meg a gatyámat üzemanyagügyileg..Tudom,vegyek egy velorexet
Veszel egy Ladát 20ezer-ért.
Akartam egy McCoy tetkót amint veri keresztbe a zx-el..Még nem mondtam le róla..Jó lesz a torrente mellé..Akikre büszkék vagyunk..
Igazából ha visszaemlékszel mikor megvetted az sv-t akkor is azért adtam el,hogy legyen egy kis fostalicska kocsim de aztán nem bírtam magammal..Most ugyanezért árulom az tónyót
vágom, h a válság téged is utolért...Az a legrosszabb, mikor a mocit kell beáldozni:(

Mekkój egy állat:D...De amit tud... .

A vásárlás margójára:ami fent van a mocisboltok honlapján, köszönőviszonyban sincs a valósággal...Tisztelet a kevés kivételnek...Én megértem, h ákcijjózik a shox, de, h másból is vékonyan álljanak...

Az volt a benyomásom, h a januárral megpróbálják a készletet kipucolni, s a mácius 20 környéki BNV-re feltankolni...Méret/színhiány van ezerrel...
Egy bmw k1300 még nagy vágyam lenne csak elég nagy lóvé..
A BMW nem jobb?
Idén valamelyik bajnokság talán a szupersport (?)csak 675-ös triumph-ra fog épülni..Egyfajta márkakupa lesz..Mondjuk a jó öreg Gary'driftking'McCoy már tavaly is 675-tel nyomta
Street.de R.jobb a futomu.a 675-os blokkot eddig csak dicserik.Bar allitolag mivel nem japan igy csak szar leehet mert elromlik.
Street vagy speed?
Ha ezt eladom nem azért fogom mert nem tetszik hanem mert kellene a della..Amúgy is kocsi+ motor kombóért adtam el az sv-t de mikor megláttam ezt elcsábultam..
Mas nem johet szoba csak a 07 utani street triple r matt fekete extra kent arrow dobpar es gyari muszerfaltakaro idomka.Bar hogy csomsgot hova rakom az passz mert hatra nemigen fer.
A neten láttam egy gyönyörűszép fekete 955-ös triumph-ot.
Banki lefoglalt motor de 1,4 lenne az ára asszem..
Perverz vok.Pont az ET feje fogott meg.Annyira csini.
Én is akarnék menni de innen mindent olyan messze raktak le..
Innet oda.export.nem tura.
gondoltam rád ma egyébként...A dunaplázánál hatalmas triumph kereskedés...Vazze, ez a triple valami atom extrém külsejű...D emeg kell hagyni, amilyen csúnya az eleje, olyan szép a hátulja
kinek a pap, kinek a lánya...

Az ezredes most biztosan évekre le fog kötni a tudásával...Nameg, úgy csábít a pálya...Márciustól szeretnék menni egy kis Kakucs, esetleg Hungaroring...
Innen oda vagy onnan ide?