Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.Akkó nem szótam.
fasza gyerek vagy
mert agyonütnék
Mé?
Ha agyonütnének sem írnék oda.
bár lehet a kipufogó deilemmát ott kellene véleményeztetni
nem kérdezek mert nincs kérdésem,és ha lenne akkor se arra válaszolnának csak jól elküldenének a vérbe
Az jó.Kérdezz csak nyugodtan tőlük.Csak hozok sósmogyit.Várd meg.
ha hajlandó vagy úgy káromkodni mint ahogy ott szoktak próbáld ki.....nekem elnézik, hogy nem teszem bár már többször felszólítottak rá
szilveszterkor fausi bálban voltam.Eddzett vagyok
Áh csak keménynek kell lenni ott mert szétszednek semmi pec alatt mint a tigrisek a keresztényeket.
tudom mert párszor olvasgattam a topicot Állatok vannak ott
Anyázás,buzizás,faszozás lesz a kérdés vége. Barátságos maguknak való népek de jó olvasni őket.
nem titok, de ha kérdezed talán oda akarsz írni .....Roli jól írta a kezdeti nevet aminek ez a rövidítése....értelme semmi a névnek.....
Locsi Fecsi Pályázás
Jól mondom?
ekkora titok?
Ott kérdezd meg, de ha lehet inkább ne....
Te Sanyi!Az LFP minek a rövidítése?
Egy más matrica és meg is lett volna oldva a dolog.. Eleinte halknak gondolták az akrákat aztán mikor beindítottam a mivv-el szerelt moccot azt mondták jó lesz az akra is..Gyenge gyerekek
Különben szemeztem vele csak ugye az az aprilia felirat nem tetszett..tuti el lehetett volna tüntetni de akkor meg hogy néz ki...így hát vettem egy pár Leo vince Evo II-t ..kb úgyis egy kutya a kettő csak más honból való.
ahogy mondod....Szerintem mind 1forma
Köszi...máris megvilágosodtam Akkor lényegében a legjobban befutott magyar kisipariból naggyá vált márka..gondolom jó adag mázli kenőpénz meg reklám kellett hozzá..Akkor erre legaláb lehet büszkének lenni hogy magyar
Egyékbén az itthoniak közül a Mastek a kedvenc..nagyon szépeket és gondolom jókat is csinálnak.
Köszi.

De a legszebb az egészben,hogy itt pihen a garázsban:)
Nemrég adtam el egy pár akrapovic dobot 80-ba..Alig akarták elvinni pedig nem túl horror áron adtam el.(Az új ára viszont tényleg horror:350eft az apriliánál listaár szerint )