Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi azt csá!
Olyat ki tud csinálni...vagy ezt ki tudná nekem megcsinálni hasonlóra és mennyiért?
Felejtsd el, sosem fog így kinézni, másik műszerfal alap kell hozzá... Amúgy meg rohadt drága...
Már régóta csorgatom a nyálam hasonlóra...
miértisne
Már megérte autós oldalt nézni?
Szerintetek ez működne a az én izzós műszerfalamba is?Hasonló felépítésű az sv-hez.

http://www.magnumtuning.hu/hu/...
Azért kérdezz rá pontosan hogy hogyam műxik meg hogy alkalmas e erre..úgy tudom hogy nem töményen nyomja a színt..hanem minden réteggel egyre sőtétebb..különben nem lenne jó féklámpára sem
Tompított-reflektor kapcsoló? Vagy melyik kell?
nézegetem ,hogy milyen sisakot is kellene vennem Lazer Fiber pro-ra gondoltam,de a tesztek nem túl biztatóak...ejjjjj
Holnap veszek 1et csak nem lessz cigános
Köszi raptor
Szatyi4 ...ehun van e ha nem a puig lesz.. gyors kerestem neked

http://www.magnumtuning.hu/hu/...
Igen neki..
De ő tudja..csak egy tipp volt ha már nem akarná mindenképp cserélni
szerintem Sanyibának van igaza.puig...
Esetleg van az a spray amivel sötétíteni szokták a kocsik féklámpáit... autós tuning webshopban lehet találni..csak pontos megnevezés nélkül nehezebb...
bazzeg azt hittem elfelejtetted
Már írom a fogatókönyvet.
Tényleg a videóval mi lessz?
na jó csak vicc volt...
Köszi Dozer benned bíztam
Tűz fölött kormozd be.Csak arra ügyelj hogy elég közel legyen a lángokhoz,hogy befoghassa a korom
Na Uraim!Holnap elviszik azt a fosdomb IXS sisakomat,hogy az ég áldja a vásárulóját.Bár sok szép helyre elkisért az én hű fejvödöröm .Mind1 a lényeg hogy szar.
csere....nem drága a puigos cucc......
Nem tudja valaki hogy hogy sötétítsem le a plexit a motoron mert 1 pár dekorost megkérdeztem aztmondták hogy autós fóliával nem lehet. Van valami ötlete valakinek?
Itt motorozni egyszerűen lehet.Sehogy.Nézted a szinészes szibériás sorozatot.1 percenként eldőlése és felállítása a motornak egy idő után nyűgös lehet.Valszeg egy quadnak is gondot okozna ez a terep.