Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszongya öcsi nincs led alakú izzó így tudja fene.A többi nem gond max ha nehéz szétkapni a műszert.
áh, csak ígérgetés, h majd értesítenek...
A ford.mérő mögött led alakú izzó a kijelző meg smd-vel körbe mint minden másnál...
Ledes volt panelra forrasztva vagy izzós?
Hát olyan képem nincs...pedig volt a kezembe párszor mikor ki volt belezve..
Őőőőő az SV-n ugyanojan SMD led van mint amit beforraszt az ember egy pontba világít a gyári is csak van körülötte egy fényvezető átlátszó műanyag.Látni kéne a raptorban lévő mőszert mivel oldották meg a macskaevők a megvilágítást.Bár van 130 fokban világító SMD led is csak huuuuuuvvvva drága.
Szega,kész a motorod?
oppsz egy pár bötű eltévedt

Pedig van egy nagytudású haverom..házilag erősítőt keverőpultot csinált meg megjavít mindent ez meg kifog rajta..szerinte a led nem jó mert egy pontra világít..hiába papolok neki gogy mási iz úgy csinálja..ka ő csinálta meg a műszerfalam is de előtte vezetékről vezetékre átnézte az egész gépem kapcsolási rajz segítségével...ja a műszerfalamnak az volt a baja hogy mikor vettem kaptam bele új aksit és a tanuló tete bele fordítva..ez valamiért kinyírta valahogy pedig van benne bizti..bezzeg a ledes műszerfal meg házi feladat
de állat ez a jégkék...

húúúúú...
KB 15-20 perc a ledcsere de ez sv raptoron a fene tudja milyen mivel digó.
Kicsit furi az hogy kétféle a szín de azért jó.
Nem, csak ott átlátszó az alap, és a leddel színezik. Itt meg fehér az alap.
Maszekba nem vállasz ilyet full kékbe piros mutatóval? Vagy kéne a motor is hozzá?
Nem lenne sürgős..idén valamikor
Váá ez a kék király! Akkor azt meglehet csinálni jól a ford.mérőt nem lehet ledcserével tökéletesen összehozni..
Tényleg nem rossz
Mostmár vizont látom miben másabb..tényleg sosem lesz olyan mint egy autóé Azoknál minden szám mögött led lenne?
Na ilyen lett ledcserével:
Dehogynem Nekem nagyon tetszik az a változat..atól Raptor a Raptor---így hol a dinó feje
Azért tetszik mert attól olyan sunyi támadó kinézete van...de még mindíg nem hívott vissza a koma
Velük motorozok, ha tehetem! Sokat tanultam tőlük, jó csapat!
Egy gyerek kori barim van köztük, neki már megvolt a GSR, mikor Én rászagoltam az Sv-re! Ő ajállotta a figyelmembe a Sportmotor.hu-t, aztán megragadtam köztük, utánna keztem tovább nézelődni!
Öcsi már beforrasztott pár piros ledet a tartalék sv panelembe próbaképp.Erősebb leddel jobban műkszene de így se rossz..
ha nem jön össze ne bánkódjál.a kör lámpa sztem szebb
Szigetelő szalag a nyerő.Én a feketét ajánlom de a sárga-zöld se kutya.
henti!Mi az a sok gsr körülötted a képen
szokták cserélni a ledeket,vagy az izzók helyére ledeket(persze megfelelő előtétellenállással)tesznek.Autónál csináltam már ilyet
Valahol van képem az enyémről, valami 5-600 forint volt, kék-piros világítást csináltam, de eredeti számlappal. Mindjárt megkeresem.