Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt milyen lehet motorozni? :)
Quadozni lehet találni ilyen helyeket :)
Martin akciós saválló ovál dob most összekötővel mindennel 1 ütt 50000rugó az baráti
ne vicceljé, a koszos, meg sáros az itt kezdődik.

Fr-ék tuti megőrülnének itt egy kis quadozásért...
Ne legyé.Most meg pláne.Koszos az út meg havas.
Be vagyok szaratva.
53 ropi a csővázasra az alu Gianelli, elgondolkodtató, főleg úgy, hogy egy haver megvenné a Finsteremet.
Sötétben minden ló fekete.Kivéve a hófehér
NESZÓJÁBEEE!
Bugyikékek előreeeee!
Minek most új dob?
Köszi!
le a kalappal, h megszenvedted a géméles 20megás feltöltést

a hang pedig ááááááááá 5*, csodás hang!
ment a mél az egrusos vidióval
Hívd fel a motorline boltot.Ők biztosan tudnak neked árat mondani,anno én is tőlük rendeltem.motorline
Asszem magyarországon rajtuk kívűl más nem is forgalmazza.
Esetleg nem tudod véletlenül, hogy 650-esre milyen árban lehet egy alu Gianelli?
Sehol nem találok árlistát.
A barracudánál az ultrarövid dobot nézd majd meg..300mm a hossza..csakúgy mint az egrusnak..
Nem találkoztam velük szerencsére míg ez volt fennt..Mondjuk biztos nem dícsértek volna meg
bazzeg, ez az egrusod?Öcséééém ez adott hangot

a rend héber őrei nem genyóztak?
jóféle az bizti .A vájt fülemnek bejött, pedig nem kevés hangot hallgattam meg (TL1000R a szint, amit el kell érni...Persze, ugye ezt nem lehet, hiszen az Sv kicsit más)

Komolyan elgondolkodtam ezen a dobon, fain ár, fain hang...E betű...A giannelliket meg karcosan eladom (a bolt-on talprészérél karcolódott meg egy körömnyit a bal) aztán Db killer nélkül már mehet is a móka
Ez már olyasféle mint az egrus volt.Legalábbis hangban az..
kisSv-re komplett rendszer van 6kg-ért, meg ugyanazért az árért (350eur)...

2-1 rendszer.

Ráadásul kicsire nem csak sima oval, hanem trioval meg hexoval is rendelhető...Ááááá, mindig a kicsik járnak jól.
szállítási ktg.

2*3,4kg a kipu, tehát 28ejró a szállítás ide.Megéri megrendelni...Ráadásul 2 mocira olcsóbban is jön ki a szálítási ktg.Mert akkor 15ejró/pár...

Csak adjon sok sok dellát a bizti, azt akkor lesz itt dáridó
nem is vészes ár...Sv1000-re.

kicsi Sv-re is nyomatnak...
E-bötűs, gondolom német precízitással van kiadva a műbizonylat:DDD

Erősen elgondolkodom rajta, h nyáron kiugrom a hajóról egy párért...