Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peti jól összevágta, abszolut visszaadja a 3 nap hangulatát .

Kár, h a végére nem szúrta be a hóviharos képeket...

Ezekre gondolok, mikor indultunk hazafelé:
Fr feltette a szilveszterről készült videót: http://sportmotor.hu/motoros_v...
Ha van 800ad akkor Neked az én SV-m való, és még marad pénzed is bőven tankolni mert 150E ftod meg is marad
Oksa,értem én Köszi,a tiéd is fasza lesz én hiszem/tudom
géped van, na.Már írni sem tudok.

Henti gépe bizony jó anyag annyiért!Főleg a hangja!
fasza kis géped Balukám .

De az egrus+drágaságom kombó volt a legjobb, amit eddig hallgattam, na meg az a barracuda-s német cumó...
Nem hinném.
Lealkudom én 750.000-re
Nem akarok megint Cagivát . Nem mintha bajom lenne vele, mert olasz motor létére benzinen és olajon kívül nem költöttem másra pedig megtettem vele jó pár kilómétert. Csak tudod, hogy elmondhassam, hogy volt suzuki is
Háttt ez nekem kinyai.Bár én kimaradtam a suliból érettségi után és amúgy is mezőgazdász gépszerelő suttyónak tanítottak.
Ezt tanítják vagy ragad rád mint az a fehér izé a valvoline-tól?
Sajna pont lecsúsztál!
Az enyém egy százassal erősebb, a távolság nem lett volna akadáj!
Tesó gépetek... Galdius

http://www.tesztmotor.hu/teszt/motorok-uj-/ka
rd-ki-kard-suzuki-sfv650-gladius.html
Egyik "kollegám" árulja a 650-s Raptort piros..félig Sv és csak pár éves
Minnél jobb a munka annál több idő köll, exponenciális kapcsolat van a két változó között, a motorjavítás függvényét lederiválod az idő szerint megkapod a motorjavítás sebességének függvényét.
Szevasztok! Ha valaki tud egy eladó SV650-et Debrecen vagy 50km-es körzetében az írjon már nekem. Ár: max. 800.000 és bármilyen évjárat érdekel. Köszi. e-mail: mann123@citromail.hu
Arra nem járok meg más fele sem a közeljövőben..képem meg nincs róla Lehet akkor még idegesítem vele komám hogy márpedig leddel meg lehet csinálni aztán hátha....Azért köszi szépen Ha meg felmegy a pumpa vagy marad így vagy adsz címet és küldöm postán jó becsomagolva vastagon.Egyenlőre nem sürgős ..ez csak egy távoli terv..sokmindent akarok még alakítgatni a gépen ami fontosabb.
Ennyi?
Jó munkához idő kell..........!
Látni kell sajnos mi hogy van belül.Nem a csinálás a gond az megvan majdnem ingyé hanem az hogy mit lehet megoldani.Míg nem látta a műszert addig semmit nem tud mondani.Kép esetleg segítene szétszedve.Ha jársz fenn pest környékén Kistarcsán esetleg akkor hónod alá kapod a műszert és megsasolja hogy hogy lehet megoldani így csak ennyit tok mondani.A rizsszemizzó a necces picit a többi gyorsan megy.
mas2@freemail.hu egy e bütű kimaradt
jájj rosszul mondtam..akkor csak hasonlít a ledre...olyan mint egy kicsi helyzetjelző izzó..kb 1 cm hosszúkás izzó..de nem ledes az a lényeg..Megcsinálná nekem kékbe piros mutatóval?Mi píz?Ja nem sürgős csak majd eccer de lagalább tudom hol...
Ha nem akarod nyilvánosba mas2@fremail.hu
Átküldöm a hangosabb mivv-es vidit is..
Akkor már inkább 53-ért az E-s giannelli..
Zaklass.Sokat.Nem engem.Őket.