Nem akarok megint Cagivát . Nem mintha bajom lenne vele, mert olasz motor létére benzinen és olajon kívül nem költöttem másra pedig megtettem vele jó pár kilómétert. Csak tudod, hogy elmondhassam, hogy volt suzuki is
Háttt ez nekem kinyai.Bár én kimaradtam a suliból érettségi után és amúgy is mezőgazdász gépszerelő suttyónak tanítottak.
Ezt tanítják vagy ragad rád mint az a fehér izé a valvoline-tól?
Minnél jobb a munka annál több idő köll, exponenciális kapcsolat van a két változó között, a motorjavítás függvényét lederiválod az idő szerint megkapod a motorjavítás sebességének függvényét.
Szevasztok! Ha valaki tud egy eladó SV650-et Debrecen vagy 50km-es körzetében az írjon már nekem. Ár: max. 800.000 és bármilyen évjárat érdekel. Köszi. e-mail: mann123@citromail.hu
Arra nem járok meg más fele sem a közeljövőben..képem meg nincs róla Lehet akkor még idegesítem vele komám hogy márpedig leddel meg lehet csinálni aztán hátha....Azért köszi szépen Ha meg felmegy a pumpa vagy marad így vagy adsz címet és küldöm postán jó becsomagolva vastagon.Egyenlőre nem sürgős ..ez csak egy távoli terv..sokmindent akarok még alakítgatni a gépen ami fontosabb.
Látni kell sajnos mi hogy van belül.Nem a csinálás a gond az megvan majdnem ingyé hanem az hogy mit lehet megoldani.Míg nem látta a műszert addig semmit nem tud mondani.Kép esetleg segítene szétszedve.Ha jársz fenn pest környékén Kistarcsán esetleg akkor hónod alá kapod a műszert és megsasolja hogy hogy lehet megoldani így csak ennyit tok mondani.A rizsszemizzó a necces picit a többi gyorsan megy.
jájj rosszul mondtam..akkor csak hasonlít a ledre...olyan mint egy kicsi helyzetjelző izzó..kb 1 cm hosszúkás izzó..de nem ledes az a lényeg..Megcsinálná nekem kékbe piros mutatóval?Mi píz?Ja nem sürgős csak majd eccer de lagalább tudom hol...
Ha nem akarod nyilvánosba mas2@fremail.hu
Kár, h a végére nem szúrta be a hóviharos képeket...
Ezekre gondolok, mikor indultunk hazafelé: