Az általad említettekkel van egy kategóriában a Bódis és ugyan magyar, de mivel drága kevesen veszik.....külföldi teszteken igen jól szerepel és veszik is....
Hát az akrapovic meg egyenesen horror áron megy.Mind1 jelenleg nemigazán izgat a kipu téma.Majd beteszem a furulyát azt kész.Ha lesz valami nagy szabásu razzia arról remélem majd értesülünk.
Az a bódis mire fel annyi árban?Nekem egy annyira semmit mondó valami akár a martin meg hasonlóak...mert az Akrapovics Leovince Mivv G.P.R Termignoni és társaikról egyből a nagy világmárka jut az eszembe..arról meg semmi
Nem fikázni akarom csak nem vágom az ár/név összefüggését
A gianelinek például olyan a műbizonylata,hogy nincs az a rendőr aki azt elhiszi..Egy fénymásolt alig látható műbizonylatról van szó..Ennyi járt a 123eft-os dobhoz..
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/Cagiva_Raptor_650
ht
tp://www.rtlklub.hu/musorok/automania/videok/17953
Meg még van egy de nem találom..
Egyébként sok érdekességet lehet olvasni más motortszteknél is..pl Ducati meg Mv Agusta tesztekben is volt említve...A monster piacra kerülése és tervezésében is sáros a cagiva..Akkor az ő Tulajdonukban volt a duki..lényegében a lecsúszott márkát keltették élete na meg a 748 916 stb mind akkoriban látott napvilágot..a kis Mito sem véletlen "hajaz" a 916-ra csak közben sokan koppintásnak hiszik..pedig pont nem.aztán a Cagiva is szarba került és eladta a dukit meg a Moto morinit..ja meg feltámasztották az Mv agustát..A csúcsmotorok műsorban tök jól mutatott mikor kigurult az Mv a kapun aminek a fejfáján bazinagy cagiva írás volt.Hosszú ezeket leírni ide meg nem is ide való.
Köszi az infót márt azt hittem hogy a sérülés miatt kb 2/3-ad gőzzel műxik csaka hűtőm..így vettem aztán nem tudom milyen lehetett előtte.
Látom van bukógombád ..meg a hozászólásokat is elolvastam..pont ezért tartok én is tőle...jóformán a "legdrágább" alkatrész a blokkal együt.
Nem akarom elkiabálni de lehet hogy lesz egy sorzámozott Xtra Raptor komplett fejidomom Anyivam másabb a V-Raptortól hogy a karbont nem sajnálták ki belőle.Egy kollegával megbótolom az én kereklámpásomra..Ő nem használta mert féltette meg már nem tetszik annyira neki..Most streetfighter lámpával használja.Talán az ő féle gépéből nincs is több kishazánkban...1000 db-os széria és tudtával kb 500 db-ot gyártottak le eddig...ráadásul pályázik is vele..legritkább változat és erre használni bazzz
Egyébként mennyire vagy képben a típussal/márkával?Hátha tudsz újat mondnai...
csak az a gáz az E jelessel,hogy iszonyat drága.Ma nézegettem a bódisokat itt az aprókban és bizony 60000ft körül mennek.De az árban benne van az E jel extraként...
hali!az én raptoromon is sokkal hamarabb bekapcsol mint az sv-n annó...szerintem alacsonyabb hőfokon kapcsol a ventillátor szenzor.Pedig az sv hűtője kisebb.Ettől még jó lehet.........ha ez megnyugtat
Azért mondom hogy egyenlőre kivárás lesz a vége.Max ha valaki most töri a bukiját dobon akkor E jelest kéne venni.Amúgy meg a választás fontosabb meg a helyezkedések így most ez még legalább egy évig huszadrangú problem lesz.
Lehet én is túllihegem ezta a fura TL dobokkal de olyan szépek lesznek.Lehet fel se teszem csak a falra dísznek.
Amennyiben valóban rámennek akkor szerintem a menete az lesz a sportdobok hivatalos használatának, hogy a csere után vizsgára kell vinni ahol igazolom a dob megfelelőségét és utána vagy beírják(ez szerintem kevésé valószínű) vagy egy lapot adnak magyarul, hogy ezzel van szerelve a motor.......jelen állás szerint senki nem tudja megmondani az utcán, hogy egy tizenakárhány éves gépnek milyen volt az eredeti dobja....
Ezt egy közeg ha nincs rákattanva simán benyeli.Csak ügyelni kéne hogy ne más tipushoz ezt a formát használd.Mert a Mivv ezt csinálja a többi meg mást.És ha ráállnak akkor tuti eligazítják a szerveket vagy ha nem akkor az előző delikvens másik papírt lobogtatna.Tehát ha már hamisít az ember jól kéne csinálni.Ne feledd a hazugság csak úgy áll meg igen ütősen hogyha van benne némi igazság tartalom.
Jaja én sem az újra értettem..azok eddig is annyiba kerültek meg eztán is..úgye nem csak ide gyártanak..külföldön több helyen gondolom már rég bevezették az ilysemi szigorítást így az új dobok árába már régen benne van.
A használt hirdetések között lehet egy kettészakadás árban...egyik le a másik picit fel.Gondolom én...
Mondjuk az én dobjaim még a gépen sincsennek mert 2 várossal odébb van a kipus ..de ha lesz netán ebből a szigorodásból valami tuti leintek valami ismerős rendőrt aztán nézze meg a dobom meg a papírjaimat hogy mi a szitu...
Nem fikázni akarom csak nem vágom az ár/név összefüggését
Itt a mostni kép róla...
ht
tp://www.rtlklub.hu/musorok/automania/videok/17953
Meg még van egy de nem találom..
Egyébként sok érdekességet lehet olvasni más motortszteknél is..pl Ducati meg Mv Agusta tesztekben is volt említve...A monster piacra kerülése és tervezésében is sáros a cagiva..Akkor az ő Tulajdonukban volt a duki..lényegében a lecsúszott márkát keltették élete na meg a 748 916 stb mind akkoriban látott napvilágot..a kis Mito sem véletlen "hajaz" a 916-ra csak közben sokan koppintásnak hiszik..pedig pont nem.aztán a Cagiva is szarba került és eladta a dukit meg a Moto morinit..ja meg feltámasztották az Mv agustát..A csúcsmotorok műsorban tök jól mutatott mikor kigurult az Mv a kapun aminek a fejfáján bazinagy cagiva írás volt.Hosszú ezeket leírni ide meg nem is ide való.
csak ennyit találtam róla
Nesze neked E-betű
Látom van bukógombád ..meg a hozászólásokat is elolvastam..pont ezért tartok én is tőle...jóformán a "legdrágább" alkatrész a blokkal együt.
Nem akarom elkiabálni de lehet hogy lesz egy sorzámozott Xtra Raptor komplett fejidomom Anyivam másabb a V-Raptortól hogy a karbont nem sajnálták ki belőle.Egy kollegával megbótolom az én kereklámpásomra..Ő nem használta mert féltette meg már nem tetszik annyira neki..Most streetfighter lámpával használja.Talán az ő féle gépéből nincs is több kishazánkban...1000 db-os széria és tudtával kb 500 db-ot gyártottak le eddig...ráadásul pályázik is vele..legritkább változat és erre használni bazzz
Egyébként mennyire vagy képben a típussal/márkával?Hátha tudsz újat mondnai...
Lehet én is túllihegem ezta a fura TL dobokkal de olyan szépek lesznek.Lehet fel se teszem csak a falra dísznek.
A használt hirdetések között lehet egy kettészakadás árban...egyik le a másik picit fel.Gondolom én...
Mondjuk az én dobjaim még a gépen sincsennek mert 2 várossal odébb van a kipus ..de ha lesz netán ebből a szigorodásból valami tuti leintek valami ismerős rendőrt aztán nézze meg a dobom meg a papírjaimat hogy mi a szitu...
Az "csak" 79 péz.