Hát egyenlőre várjuk ki a gyakorlati alkalmazást is.Attól függ mi szivárog le az egészből a végrehajtásra.Magyarul a szabály 1 dolog és az meddig mennek el egy másik.Vizsgán valszeg nem lesznek ennyire elnézőek viszont közuti ellenőrzés a kapitányi parancsoktól függ.Ha bejön annyi píz az autósok zargatásából szarnak rá.Esetleg a közkedvelt motoroshelyeken zargatnak alibiből és ha minden jó ezt rágatják elő hogy meglegyen a statisztika.Viszont elég pár idióta motoros és a közhangulat elboronálására átfogó razzzia lesz akkor meg lehet színi.Na ezért is csinálom ilyen nyakatekerten az enyémet.Abba talán nem kötnek bele ha gyári feliratos a dob.
Hát én nem hallottam semmit.Remélem nem kell még tartanunk az eféle ellenőrzésektől.A kresz az idén számunkra pozitív irányba változott,reméljük nem szállnak rá a kipufogók komoly ellenőrzésére.A baj az,hogy az E betű a műbizonylat nélkül igazából szart sem ér
Sziaszok!
Érdeklődnék,hogy ti mennyit hallottatok arról,hogy idén keményen fogják nézegetni az E-betű hiányát a kipufogókon?Illetve Budapesten vagy vidéken kell számítani komolyabb ellenőrzésekre?
Köszi.
Egy srác már meg akarta venni 650-re de sajnos nem olyan szögben áll a leömlő mint az ezresen ezért nem megy fel csak reszeléssel.
10eft-ba odaadom akit érdekel.
Bazz én istenbizony 2x is akartam beriket venni.Voltam ott.Mindkétszer a legnagyobb amit rámadtak nem ért össze a körkerületemen így lemondtam a menőről.Marad a pakitehén.Az legalább felmegy.
Túrkáltam ma a sunfiban és találtam pár dolgot eladóba:
-54-es méretű fekete-szürke spidi nadrág,egy szezont használt,frankó állapotban
-52-es méretű egyrészes berik bőrruha kék-fehér színben két szezont használtan.
-Sv1000s vadonatúj ekeidom
a menő motoros fehér beriket hord és punktum.Valami fehér olasz vödörrel a fején.És kizárólag sor4-es burkolt bringákkal járnak.Előfordulási helyeik McDonald's és más multi áruház parkolói.
Ti nem vagytok menők.De én se ám hálistennek
áá a pakik olcsó emberek. Kihozzák azt is 28000 körül.
Viccet félretéve,amikor dzsekit keresgéltem 1 boltos pali azt mondta,hogy a drága ruha nem ér ám annyiszor többet ahányszor többe kerül.Pedig voltak ott szép drága ruhák is.
Már megemlítettem a dolgot egy itthoni bőrgarnitúragyárnak hogy a kieeső forgalmat motorosruha gyártással lehetne pótolni.mennyi spec gépük van a kisujjukból kiráznának bármit első osztályú minőségben.Nem kispályások.
amúgy BÚÉKK!
De fasza egy hely Zirc , Sanyi ez egy nagyon jó kis társaság volt, élveztem, remélem hamar talpraáll a kicsike, aztán sokat gurul a csapat még együtt
Fr: ezek a quadosok ritka állatok, pozitív értelemben.Anyűméknak mutattam az érdélyi havas túrát, halálra röhögték magukat Körtén meg Norbin
Akit érdekel itt is érdeklődhet balu88@mailbox.hu
Érdeklődnék,hogy ti mennyit hallottatok arról,hogy idén keményen fogják nézegetni az E-betű hiányát a kipufogókon?Illetve Budapesten vagy vidéken kell számítani komolyabb ellenőrzésekre?
Köszi.
10eft-ba odaadom akit érdekel.
Túrkáltam ma a sunfiban és találtam pár dolgot eladóba:
-54-es méretű fekete-szürke spidi nadrág,egy szezont használt,frankó állapotban
-52-es méretű egyrészes berik bőrruha kék-fehér színben két szezont használtan.
-Sv1000s vadonatúj ekeidom
Akit érdekel keressen:30/9089573
Ti nem vagytok menők.De én se ám hálistennek
Viccet félretéve,amikor dzsekit keresgéltem 1 boltos pali azt mondta,hogy a drága ruha nem ér ám annyiszor többet ahányszor többe kerül.Pedig voltak ott szép drága ruhák is.