Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima liba.Én megnézem a közuti ellenőrzést ahol elmegy ez.
majd leszedem a dobot és csak a csonkal mászkálok. Az gyári alkatrész és talán nem kell rá E betű
vazzee, megint hány oldalt írtatok

amúgy BÚÉKK!

De fasza egy hely Zirc , Sanyi ez egy nagyon jó kis társaság volt, élveztem, remélem hamar talpraáll a kicsike, aztán sokat gurul a csapat még együtt

Fr: ezek a quadosok ritka állatok, pozitív értelemben.Anyűméknak mutattam az érdélyi havas túrát, halálra röhögték magukat Körtén meg Norbin
Hát egyenlőre várjuk ki a gyakorlati alkalmazást is.Attól függ mi szivárog le az egészből a végrehajtásra.Magyarul a szabály 1 dolog és az meddig mennek el egy másik.Vizsgán valszeg nem lesznek ennyire elnézőek viszont közuti ellenőrzés a kapitányi parancsoktól függ.Ha bejön annyi píz az autósok zargatásából szarnak rá.Esetleg a közkedvelt motoroshelyeken zargatnak alibiből és ha minden jó ezt rágatják elő hogy meglegyen a statisztika.Viszont elég pár idióta motoros és a közhangulat elboronálására átfogó razzzia lesz akkor meg lehet színi.Na ezért is csinálom ilyen nyakatekerten az enyémet.Abba talán nem kötnek bele ha gyári feliratos a dob.
és mi lett a vége?
Engem már baszlattak 2005-ben mert nem volt E betű a kipufogóban..Z750 egy martin dobbal..
Hát Odzsee szaktárs a Bódisaink reméljük nem okoznak nekünk kellemetlen perceket
A berik ruha 90eft,a spidi nadrág 35eft.
Akit érdekel itt is érdeklődhet balu88@mailbox.hu
48-as 2reszes osszecibzarozhato,kek bor motoros ruha nem protektoros,piros selyem belso elado,vagy csere nagyobbra nem csuszott hasznalt szep hibatlan csaplarzs@citromail.hu
Hát én nem hallottam semmit.Remélem nem kell még tartanunk az eféle ellenőrzésektől.A kresz az idén számunkra pozitív irányba változott,reméljük nem szállnak rá a kipufogók komoly ellenőrzésére.A baj az,hogy az E betű a műbizonylat nélkül igazából szart sem ér
Ez engem is érdekülne, lehet hogy kezdhetek dobra spórúni.
Sziaszok!
Érdeklődnék,hogy ti mennyit hallottatok arról,hogy idén keményen fogják nézegetni az E-betű hiányát a kipufogókon?Illetve Budapesten vagy vidéken kell számítani komolyabb ellenőrzésekre?
Köszi.
Egy srác már meg akarta venni 650-re de sajnos nem olyan szögben áll a leömlő mint az ezresen ezért nem megy fel csak reszeléssel.
10eft-ba odaadom akit érdekel.
Csak érdeklődésszinten me most nuku píz.Az ekeidom hogyé és felmegy e 650-re vagy reszelni kell és sokáig gyűjteni?
Bazz én istenbizony 2x is akartam beriket venni.Voltam ott.Mindkétszer a legnagyobb amit rámadtak nem ért össze a körkerületemen így lemondtam a menőről.Marad a pakitehén.Az legalább felmegy.
Ámbörök!

Túrkáltam ma a sunfiban és találtam pár dolgot eladóba:
-54-es méretű fekete-szürke spidi nadrág,egy szezont használt,frankó állapotban
-52-es méretű egyrészes berik bőrruha kék-fehér színben két szezont használtan.
-Sv1000s vadonatúj ekeidom

Akit érdekel keressen:30/9089573
a menő motoros fehér beriket hord és punktum.Valami fehér olasz vödörrel a fején.És kizárólag sor4-es burkolt bringákkal járnak.Előfordulási helyeik McDonald's és más multi áruház parkolói.
Ti nem vagytok menők.De én se ám hálistennek
áá a pakik olcsó emberek. Kihozzák azt is 28000 körül.
Viccet félretéve,amikor dzsekit keresgéltem 1 boltos pali azt mondta,hogy a drága ruha nem ér ám annyiszor többet ahányszor többe kerül.Pedig voltak ott szép drága ruhák is.
Már megemlítettem a dolgot egy itthoni bőrgarnitúragyárnak hogy a kieeső forgalmat motorosruha gyártással lehetne pótolni.mennyi spec gépük van a kisujjukból kiráznának bármit első osztályú minőségben.Nem kispályások.
Biztos ki tudják tenyészteni a pakikengurut, de az má lehet hogy 38ezer lenne.
Nem de felismertem egy üzleti rést és betelepítem kenguruval egész pakisztánt.
vannak pakiban kenguruk esetleg?....tudod ha már bőrdzsekiről beszélünk....
Amíg vannak pakisztánban tehenek vagy krokodilok esetleg macskák és lehet venni olcsón mé ne.
Nesze neked fogyasztói társadalom.