Nem tom a nadrágban is kettővan egy hosszú egy rövid.Ezek a pakik mindenre gondoltak.Még a vizilovakra is.A nagyok meg csak átlagmotorosra.175 cm 75 KG.Csak az amcsik 80% a kiesik a rostán.
Szerintem se egész jó.Pláne az árához képest.A csík nem tetszik annyira de megszokom.bár mondtam a protik a kemény olyan polifoam-os darabok.Azok a kukában landoltak.még a hát protit cserélem csak jussak el a fokt-ba.
Mejd ezt a kabátkát valamikor megsasolom.Én is beszereztem ám egyet.Igaz ami rámment az a RUSH-M egyik példánya lett. Nem túl márkás de kényelmes és felturbóztam a hálós bering protijaival.Így gyakorlatilag megdupláztam az árát.27600 lett a kabátka a protik darabja meg 6500 lenne.Érdekes dolog ez. De lehet még bevadulok és egy bőrnaci is befigyel tavasszal belőle.Csak azok a beige csíkok ne lennének.
XL még van.Etől a fura napszemüvegtől félek kicsit.A mostanit nagyon megszerettem hogy bármikor egy mozdulattal eltüntethetem.Viszont egy alapvetően nyitott sisak így nem támasztja meg a pofámat.Ami nagyobb sebességnél idegesítő.
Majd kiderül.Ha jó lesz istókuccse lesz hozzá egy naci is.Oszt nem féltem ha borulok egy pályázáskor.
link
E van.Majd megfogadtam hogyha vége a karácsonyi zabálásnak füvet legelek a szezon kezdetéig addig meg jó ez is.Amúgy így ránézésre nem rossz.
link
link