Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mind1 ha szar lesz kidobod aszt veszel egy másikat
Ja és ez nem sima zipzár ez a derékban körben van a nadrággal egybezipzározáshoz.A rövid meg a farmert tudja fogni két füllel az övbujtatóhoz.
Nem tom a nadrágban is kettővan egy hosszú egy rövid.Ezek a pakik mindenre gondoltak.Még a vizilovakra is.A nagyok meg csak átlagmotorosra.175 cm 75 KG.Csak az amcsik 80% a kiesik a rostán.
Biztos ha esetleg meghíznál legyen mít főhúzni, mikor már a hosszúval nem ér be a dzseki.
Ami érdekes a kabátban van egy hosszú és egy rövid zipzár is benne.
Erre én is kiváncsi vagyok.
Majd kiderül.Ha jó lesz istókuccse lesz hozzá egy naci is.Oszt nem féltem ha borulok egy pályázáskor.
élettartam próba in progress
Főleg ennyi pénzért, kiváncsi leszek hogy bírja majd a strapát.
Szerintem se egész jó.Pláne az árához képest.A csík nem tetszik annyira de megszokom.bár mondtam a protik a kemény olyan polifoam-os darabok.Azok a kukában landoltak.még a hát protit cserélem csak jussak el a fokt-ba.
szerintem egyáltalán nem rossz ez a kabát.
Nöm.Ennek szűkített a fazonnya ebből ment rám a legnagyobb.

link

E van.Majd megfogadtam hogyha vége a karácsonyi zabálásnak füvet legelek a szezon kezdetéig addig meg jó ez is.Amúgy így ránézésre nem rossz.
Ilyen?
link
Mejd ezt a kabátkát valamikor megsasolom.Én is beszereztem ám egyet.Igaz ami rámment az a RUSH-M egyik példánya lett. Nem túl márkás de kényelmes és felturbóztam a hálós bering protijaival.Így gyakorlatilag megdupláztam az árát.27600 lett a kabátka a protik darabja meg 6500 lenne.Érdekes dolog ez. De lehet még bevadulok és egy bőrnaci is befigyel tavasszal belőle.Csak azok a beige csíkok ne lennének.
Most amikor a dzsekimet vettem a Motoroázisban már 45-ért lehetett Arait kapni, 70-ért már nagyon szépek voltak.
Nekem nem csak okos nagy is a fejem.
nekem az M-es bukók szoktak jók lenni
XL még van.Etől a fura napszemüvegtől félek kicsit.A mostanit nagyon megszerettem hogy bármikor egy mozdulattal eltüntethetem.Viszont egy alapvetően nyitott sisak így nem támasztja meg a pofámat.Ami nagyobb sebességnél idegesítő.
méretemben már nincs is.
Az eladó egy schubertet akart németül öcsémre dumálni.Jó nagy sikere volt.
nem is rossz
valóban 179-euro nem rosz egy shoi -ért
K&N szűrő 16 rugó és 4500 a tisztító szett.
megbeszéltük
Asszem a lajosban elég akciósok vótak a shoei-k meg a nolanok.Ez még be is jön 100 euróért.

link
Na majd az asszonnyal terveezzük dunántúlt majd összefutunk