Gondolom biztosítő függő hogy mennyire néz utánna..egyébként ha nem is ellenőrzik de átmész másik biztosítóhoz onnan elvileg kikéri az új biztosító az adataidat..aztán max akkor szúrhat szemet hogy héló megöregedett a srác jogsija..nekünk mást adott meg. De ez csak filózás
Nálam más volt a szitu biztinél...ugyanis még a jogsim se volt meg a motorra majd csak utánna lett meg rá pár hónapra és nekem az éves 38ezer volt akkor..ez 2008 okt-ben volt aztán idén már csak 32ezer volt az éves.Most meg átmentem másikhoz (Union24) és 14000 az éves biztim + 1 kategóriaával feljebb léptem ..de én hülye a nagy olcsóság örömére elfelejtettem hogy akkor inkább egybe fizetem ki nem negyedévente és akkor 12 ezer lett volna egyben...csak hát mikor kapcsoltam már eklüldtem az ajánaltot...ja pont ma lett kifizetve a csekk is
Az Union saját weboldalán kötöttem és a kalkulátor nem reagált semmit árban arra hogy most a 2004-es B vagy a 2008-as A-jogsi évét írtam be...
Nagyon olcsóra jött ki pedig valós adatokat adtam meg és nem is gagyi biztosító valamiért idén csipáztak "ők"..korábban meg az előző volt a legolcsóbb. Na de üsse kő több marad
Szatyi:
Nekem az 'A' 2008 as de a bizosítónak a 'B'-t adtam meg ami 2003 as és az alapján számolják nekem is, eddig még nem szólak egy szót sem. és így csak 26000HUF az éves, úgy hogy budapesti 24 éves vagyok (a lehető legkockázatosabb kategória) :)
szia !
elméletileg így kell csinálni ahogy írtad, legalábbis a kezelési útmutatóban is így írják : levétel negatív-pozitív, visszarakásnál pozitív-negatív.
Sziasztok!
Aksi kiszedésénél van valami különleges dolog amire figyelni kell? Ha jól tudom negatív sarut kel elsőnek leszedni igaz? Visszarakásnál meg az utsónak visszakötni? Előre is köszi a segítséget!
Fúúúú de nagyon király! Nekem is kell ilyen holmi,meg fém fékcsdő is kell!Esetleg privátba nyilatkozhatnál a fékcsövek miként-hogyanjáról és hogy mennyi lett a vége árban.
kovacs.zotya@gmail.com
Az Union saját weboldalán kötöttem és a kalkulátor nem reagált semmit árban arra hogy most a 2004-es B vagy a 2008-as A-jogsi évét írtam be...
Nagyon olcsóra jött ki pedig valós adatokat adtam meg és nem is gagyi biztosító valamiért idén csipáztak "ők"..korábban meg az előző volt a legolcsóbb. Na de üsse kő több marad
Nekem az 'A' 2008 as de a bizosítónak a 'B'-t adtam meg ami 2003 as és az alapján számolják nekem is, eddig még nem szólak egy szót sem. és így csak 26000HUF az éves, úgy hogy budapesti 24 éves vagyok (a lehető legkockázatosabb kategória) :)
elméletileg így kell csinálni ahogy írtad, legalábbis a kezelési útmutatóban is így írják : levétel negatív-pozitív, visszarakásnál pozitív-negatív.
Aksi kiszedésénél van valami különleges dolog amire figyelni kell? Ha jól tudom negatív sarut kel elsőnek leszedni igaz? Visszarakásnál meg az utsónak visszakötni? Előre is köszi a segítséget!
kovacs.zotya@gmail.com
Ha lecserélem a givit akkor valszeg valamelyik Ncom nolan fog lenni.Feltéve ha nem hangosak.
Nem tudom mit tudhat, de ennyi pénzért nem lehet rossz.
link
370 euro azaz kb. 100.000 Ft