B.U.É.K mindenkinek...Lenne egy eladó tankbőröm, kék szinű, makulátlan állapotú, kérésre küldök képet.Én egy K5 Sv 650S-re vettem, de mostanra megnőtt a moci, így már nem tudom használni...))) Az ára 20.000,- lenne!
A benzin drága,a térdemet nem tom lerakni a motor meg fizetve van.
Egy jó túrát még lehetne kívánni úgyhogy BUÉK és sok jó túrát meg kanyarokat mindenkinek.
Van v.kinek 650 sv-n K3-tól felfelé esetleg gyári rendszer helyett másik? 1dobos érdekel, hogy mennyit változik a gép ha a gyárit ledobod. Nekem most egy RS3-as Yoshi van fenn de ha dobna még rajt csináltatnék rá, valamelyik hazai gyártóval (Janódob, Karkus) stb., 1 rendszert a hengerektől a Yoshiig.
Az összes SV-nek gondtalan üzemeltetést kívánok jövőre és, h sok örömet okozzon a gazdájának!
Nahh most letisztítom a gigámat egy kis szesszel mert úgy érzem koszos
Vigyázzatok magatokra jövőre!
Ha sok jó csaj mászkál az úton akkor nekem is folyik a nyálam.
Ha nálatok tiszta nyálka az út akkor felétek sok a jó csaj.
Hol is laksz pontosan? Van arra dolgom.
Egy jó túrát még lehetne kívánni úgyhogy BUÉK és sok jó túrát meg kanyarokat mindenkinek.
Van v.kinek 650 sv-n K3-tól felfelé esetleg gyári rendszer helyett másik? 1dobos érdekel, hogy mennyit változik a gép ha a gyárit ledobod. Nekem most egy RS3-as Yoshi van fenn de ha dobna még rajt csináltatnék rá, valamelyik hazai gyártóval (Janódob, Karkus) stb., 1 rendszert a hengerektől a Yoshiig.
Esetleg tapasztalat?
És ehez hasonló élményt http://www.youtube.com/watch?v...
Nahh most letisztítom a gigámat egy kis szesszel mert úgy érzem koszos
Vigyázzatok magatokra jövőre!
Megyek lerészegedni.
Az addig oké, hogy Martonvásár. Azt már láttam régebben is, de eddig még nem voltam nálatok. Vannak jó csajok? Bemutathatnál egy párnak.
Adatlap!
Ha nálatok tiszta nyálka az út akkor felétek sok a jó csaj.
Hol is laksz pontosan? Van arra dolgom.
Az év utolsó napján pörögni kell. Nálunk 12 fok van. Megyek is 1-2 10-20 kört.