Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó hétvégét srácok. Net off :)
Nem feltétlen csúcsmárkákban, de azért ezek már letettek valamit az asztalra...Nem védeni akarom őket!De, amit ezek kínálnak, ahhoz képest nézem a többi terméket.

Olcsóbb és jobb legyen...Ha nem tudják az olcsóbb cuccok, akkor maradok ezeknél...

Nézd, neked mázlid volt...Nem akarok kétszer rövid időn belül ruhát venni, mert nem bírja...Télen minden mocskos lesz, ezért sem lényeg, h mi a logója, inkább, h mit tud és mit bír...

Textiltől ódzkodtam, de a téli mocizás és a ruhafűtés (nem megy be a bőrruci alá + a bőr nem éppen hőtartó:) miatt kell.

Te mit használsz textilből?
ez végeláthatatlan "mennyit ér meg a fejed/bőröd/könyököd épsége" című vitákat indíthat, de miért csúcs márkákban gondolkodsz? (jó, tudom, valaki tud csúcsabbat is). én elmentem a Shox-ba és vettem egy bőrkabátot 40-ről 30-ra árazva (vagy 50-ről 40-re? passz, 2 éve volt). Márkája talán.. ...shox? :-)))))) nekem jó. úgyis külön gerinc/vesevédőt használok alatta.
Ez mindenkinek szól: köszi srácok

Írtam a srácnak.Tényleg jó ár...Ha tud rendes képet küldeni, akkor gyía...

Legfeljebb marad két Giannelli talonban.Könyvtámasztéknak még jó lesz

Sv1000-re kéne a sár+láncvédő.Akkor is 14k? .Egyébként fehérben kéne, tehát a natúr színe is fain lenne!

A végén elkeresztelhetem a motoromat Hófehérkének .

A Büse az rémlett valahonnan.Azt meglátva az árát...Majdnem Dainese árban megy....Most kivételesen nem a logót nézem .Mert irreális egy kurva dainese kabát 80-120k-ért...Ja és még csak nem is bőr....

Bering, jah, ezen én is meglepődtem, h 80k egy kabátjuk....Mit tud vazzeg?Mehetek a Déli sarkra vele?

Drága buli a motojozás...
Igen a markanev az fura de szerintem csak hibasan van irva.
szerintem nincs az az ülés alatt, csak fent. :)
a Leo Vinche az olyan, mint az Adidos, a British Kmights, meg a Recebok? :)
Hali,
Mintha multkor te emlitetted volna, hogy ules ala akarod vinni a dobokat. Most lattam egy ilyen hirdetest, nem tunik draganak...
link
jegyeztem én is!
z
Bering bizony.Bár ahogy észrevettem a karom megsül most reggel a zipzárnál meg érzem a hideget ezen változtatok oda nem ér el a termo betét.Igaz a legolcsóbb darabot vettem.10 fokig jó utána tudja fene.
Nadrágből meg kiváncsi vagyok mert a Rush-M mofakeres cucc ment rám emberi árban így azt még tesztelnem kéne.
Igen masszív anyag! Üvegszálas fehér alapszínnel! 10 K Esetleg festve is 14 K! Természetesen láncvédővel egyben!
Sv 650 hátsósárvédő láncvédővel egyben Üvegszálas fehér! 10K!
Bering! Bár egy afrikai állam 10 éves költségvetése/kabát!
Büse, Held és hasonlók a legjobbak, de nekem pl. a nadrág már 6 éve egy sima BK amit az RMC forgalmaz és tökéletes még mindíg, nem ázik át és -15°-ig nagy aláöltözés nélkül is használható.
nem értek a cordura-s cuccokhoz...

Melyik márka megbízható?Melyiket érdemes venni, mire kell figyelni?
Mert látszólag mindenki ugyanazt gyártja...Aztán biztos ég és föld a cuccok között a különbség.

SZóval, milyen márka milyen cordura-s dzsekijét, nadrágját érdemes megvenni?
Nekem nem sürgős.Csutkáson fene tudja találkozok e valakivel.Max ütközünk rádobod eldöntöd ha teccik jó teccik ha nem hát nem.
köszi!

én nem találtam ilyen kormányra szerelhető rögzítőt..De, lehet, h én vagyok a fasz.

Az árakat nézve, hááát, nem piskóta.Olika Olcsóbb megoldása egyelőre jobb lenne, ha persze lehet rögzíteni...

Zoli, ha rámegy, akkor áll a buli, csak ne add el míg hazaérek(okt. vége)...Ha tudod, esetleg kipróbálhatnád egy csutkakormányoson.
A tartókról jut eszembe, hogy úgy néz ki SW-Motech cuccokat, különböző fémhálós fékcsöveket(TÜV papírral) és még néhány jóképű dolgot fogunk tudni adni elég jó áron. Zsé, ha körbenézel az SW-Motech tartóknál akkor utána nézek mennyiért tudnám adni.....
Hát rá kellene próbálni gyári ára 12k körül van a shoxban.Odaadom mondjuk 9e ért.
revideálom 2: én voltam a fasz, előbb kell képernyőt forgatni, aztán tud az omnia fekve is navigálni...Ekkora szart...Új még a kicsike, szokni kell ezeket az apróságokat

Szal, dobj egy mélt, és lerendezzük.Remélem felmegy a csutkára stabilan...
revideálom az álláspontom...

Ha tudunk egy jó árat kalkulálni, akkor megpróbálhatnánk elboltolni...

Ez a csutkásra is felmegy?Mert én úgy láttam, mintha rendes "bödön" kormányosra tervezték volna...
köszi, tetszett, de az omnia nem tud fekve navigálni

akkor meg vehetek egy PNA-t...

Ez a tükrös ott bukik meg, h S-em van...
Igen ez van nekem is.Picit nagy.De ha megfelel van egy zsír gyári nem használt darabom áron alul.Ugyanis egyszer vettem egyet egyszer meg kaptam.
Esetleg egy alternatíva:
Én Givi S850 GPS tartót használok, ami tökéletesen bevállt:

http://www.shox.hu/cikkmutat.p...
Én egy tükörtartó bilincset tennék fel majd rá a tartót egy ilyen lemezzel:
ezt a szívást...

ezé cseréljem le akormányt még húszezerér':))))

akkor valmi kétkomponensű a ford.számmérő mellé, azt csak nem esik le vele...