Ma megen "beszoptam" egy jó melót!De a gazdája úgy van vele inkább rendbeteteti minthogy új autót vegyen hitelre!Én meg úgy vagyok vele hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen! Hát erre rá fognak menni az éjszakáink!
Hát a 80-as évek karbis korszaka autóban most 2009-ben visszasírni kár nagyon.x millio kMerl és szétrohadt kasznival a 29 éves autók már csak a futottak még kategória.A 3-as golf kimondott visszalépés volt minden tekintetben a régiekéhez képest kiváltképp a minőség terén.Talán az 5-ös de inkább a 6-os szériában éri utol a hírnevét a golf.
Kedjük ott hogy a 3-sban hátul nem fért el gyerknél nagyobb élőlény és az a Lopez éra csaljuk ki a jó alaktrészeket korszak volt.
Utána ezt az alakatrészbeszállítós fickót szopta be az Opel is.
A készemről sokkal jobban tetszenek a karbis mocik, ott nincs semmi nyavaja. Egyszerű és jó, és még olcsó előállítani is, nem szeretem a sok elektronikát mert azokkal csak a bajok vannak, lásd a kocsik... mindig azt mondom, h egy jó kocsit olyan 98-00ig csináltak. Vagyis IIIas Golf os korszak, ott még nem volt semmi elektonika meg csilinpáré és az volt a JÓ. Most mindenhez 1 millió forintos műszer kell meg az életét is lehúzzák az embernek, ha meg akarod tudni mi a baja egyátalán én tudom mert autószerelő vagyok
Minősége nagyon ott van.Az aprilia ad rá rendesen.Nem tom mond e valamit de egy szaros robin AMP csatlakozókat használ brembo is gyakran megfordul a motorjaikon stb.
A shivernél és a többi új gépnél az elektronikus gáz és a picit olaszos elektronika adja meg magát.
Viszont az sxv nagyon büntet,irgalmatlanul megy!Haverom az Apriliánál dolgozik és 2007-ben a hungaroringi nyílt napon volt szerencsém egész nap egy sxv-t nyúzni!
Azt a kiebaszott. Nem semmi.Amúgy jó semmi vész bár fura picit gólyalábakon látni őtet.Nekem az teccik hogy olyan masszív tömzsi a gép.De mindegy szép munka.
Amúgy van szupermotyó 2 hengerrel is.Igaz ahoz digóórszágba kell menni.Ott a Hypermotard a ducitól a Dorsoduro és az SXV az apriliától.Bár az SXV-t hanyagolni kell elég macerás.
Basszus! Kurva jól néz ki ez a supermotos SV Supermotor akarok úgyis venni, csak az 1 henger miatt nem szánom rá magam, de ez ami a képen van lenne maga a tökély Kár h ilyet lehetetlen megvenni, de még megcsinálni is.... súlyos 100ezresek kellenek hozzá
Nekem sokkal egyszerűbb kiszaladni gazdagrétre, mint a Gyömrői úthoz, hazafelé kb egy fél órás kitérő.
Egyébént meg nem néhány 100 Ft-ot spórolok, hanem kb. egy tankolás árát.
Egyébként ők is mindent a pinkmotors-tól hoznak!Azért tudnak ilyen olcsón dolgozni mert alig van nekik valami raktáron szinte mindent csak rendelésre hoznak!Ergo alig kell valamit befektetni és nem áll 1-1 dologban hetekig-hónapokig a pénzük!
Egy jól felszerelt nagy választékkal rendelkező motorosboltnak min. 40 misi áll benne az állandó készletben!Gondoljatok csak bele,1 hátsó lánckerék 7000 Ft.,ha legalább tartassz 100 típushoz,többféle márkából,többféle fogszámmal akkor az már több is mint egy milla,és ez még csak 1 termék!
SúgóMotors: Én csak szimplán "sajnáltam" a szépséget, szó sem volt róla, h kritizállak titeket érte.Így olvasva, viszont hogy jó minőségű cuccokkal látjátok el azokat, akiknek szükségük van rá!Plusszpont érte!
Fr: Ez szívás.Sajnos amíg nem tudnak az emberek gondolkodni, addig marad ez centb***ós mentalitás...Abba nem gondolnak bele, mert ugye ez amagyar fajta, h egy üzlet akkor a legjobb, ha mindketten nyernek rajta.Hungarian Version: csak én nyerjek rajta, vagyis, mindenkit le kell húzni (powered by magyar nép).
Na ettől külföld a külföld, ha átléped az osztrákoknál a határt.
Amúgy tényleg bontószökevénynek látszik.Remélem pénz zért áll a szopás mellé.