Szia .
Nem néztem, mármint egyszer tavaly kérdeztem, de fejére esett az ember szerintem 10000-11000/db.
Na nekem kell belőle 6 db.
Utánanézel, esetleg okos is érdekel, olyan leesett fajta.
Kistarcsán az NV boltban nekem nem volt gondom ilyen fúrós-dugattyús melóval.Vittem a hengert és adták hozzá a dugattyút.Bár az aeroxot nem ismrem csak hogy nem férek rá.
Én meg néztem ki jön SV-vel, de nem voltál ismerős, mondom akkor biztos valami privát ügyfél. Amúgy meg tudtam volna mutatni a fékkart :p
Na majd next time :)
még mindig vár a söröd vázzeg! Nem sűrűn jöttél 7végén, láthattad volna mit össze szenvedek egy szaros aerox-al Tényleg, kérdés... Nem tudsz olyan gépműhelyt , amely megbizható volna, fúrnak hengert, és kapom hozzá az uj dugattyú- szettet is ?
Ha pl ez a valki is fetenné elemenként ebay-re jó pénzt szakítana rajta...Egyébként jó az első telő...sv-be netom stimmelne e.Annyi baja van hogy nem állítható sportosan kemény huplis utat kerülni kell..Páylázni kanyarvadászatra tökéletes..túrázni már csak ha jó az út...felkoppantani 1x sikerült egy bokáig érő kb fél méteres kátyúban kb 60-al..ép hogy el nem estem.
Bezzeg én meg 1 évig keresgéltem első sárvédőt mire lett most meg hirtelen itt van mikor már nem kell Kéne ez az de most V-raptor fejidomra gyúrok ha az sikerül Már volna is csak ő is olyan mit valószínűleg ez az illető hogy nemigen van tisztába az árakkal..mondta hogy majd utána érdeklődik...remélem rossz helyen kérdi Nálam eddig mindig úgy volt hogy ha kell valami nincs ha meg van akkor lenne...
Szia.
Igazad van el is felejtettem leírni.
Ez egy Piaggió Typhoon Sport 125 ös robogó gyújtás elektronikája.
Az a baj hogy nem leltem, a neten adato róla, lehet csak láma vok.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm.
Szia
Attól hogy Cagiva, milyen eltérés lehet az elejében?Váznyaktól elölre fele egy Sv540 2006-os ra menne.Szerinted , szerintetek össze lehet vele hozni?
Sanyi úr, esetleges vélemény?
Most jovok ra, hogy te voltal Sanyinal a muhelyben, mikor ma mentem a DR-hez szuro, gyertya, olajert...Tavozoban vettem csak eszre az SV-det a mas szinu fejidomrol
Én látni fogom.Ha le nem maradok ról.De ha épek az elejét kerékkel és a féktárcsát meg a tankot és a segédvázat,hűtőt tuti.
KB úgy képzeld el mint a törött SV-s képeken.Gyakorlatilag üléstől előre minden törik.Blokk tartós és épen szokott maradni extrém csúszásnál a két dekli lyukadhat de sv blokknál nem jellemző pláne ha van gomba.
Végülis ha már van alapagyag ami félig medig stimmel onnantól lehet fúrni vágni hegeszteni...am nem rossz a hangja :) csak halk...nekem per pl ötletem sincs mit kéne spájzolni róla..élöben kéne látni.
Az nem gond.Csak az enyémet nem akarom szétbontani és így kéne leömlő jobb-bal kivezetéssel.gondoltam ha jó áron adja érdemes belevágni és majd ráidomítom az SV re.
Még nincs itthon.Jövő héten hozza haza az úr.Utána számolgat mennyiért adja majd és hogy egyben vagy darabokban.Jövő hét pénteken kiderül minden és utána hétvégén lecsekkolom az egészet me kéne emberi áron a dupla kipufogórendszer.
Nem néztem, mármint egyszer tavaly kérdeztem, de fejére esett az ember szerintem 10000-11000/db.
Na nekem kell belőle 6 db.
Utánanézel, esetleg okos is érdekel, olyan leesett fajta.