Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Létezik gyenge anyagú letörős... Kézben még nem fogtam csak fotot láttam.
KÖSZI!Linket add már meg meglesem mi menthető.. :)
Helló!

Fejidom tartó konzolom van ha érdekel az adatlapon van szám hívj fel, esetleg váltókar nem kell?
Hühü.Raptor?A kipuff megérné nekem.
4ezer zlotyi? Joffan. Holnap megyek egy mukihoz annak kurva sok mindene van mert 2 csővázasat is bontott, és he nem lesz neki akkor veszek egy olyat
Szevasz Raptor! Most nézem, h feladtak egy sérült raptort hirdetni most 170ért papír nélkül... lehet megérné bontásra megvenni olyan ritka dög ez
Milyen a gyagyi?Má csak hogy ne fussak bele.
4000 pénz :) De ugyanolyan mint a gyári, nem a gagyi fajta...
4e.
gyári fékkar 7E ft? Mennyi az utángyártott? Most jut eszembe nekem az is kell mert letörött a gömb a végéről
Mondjuk ennyi elérhetőséggel amit az adatlapján adott nagyon könnyű lesz.
Énis keresgéltem Őt de nemtudtam elérni sehogy, mert állítólag tudott 2 új villaszárat 30ért vagy 35ért már nem emlékszem, és az kellett volna De sztem nem valós a dolog...
Jaa holnap veszek 2 komplett karcmentes telót meg egy karcmenets hűtőt össz 70ért
Bikerboltnak mindene van olcsón, csak érd el, és találd meg :D
Tavaly 8000-ért ADTAM a 4l-es 5100-ast... Ennyit drágult... Amúgy hivatalos forrásból származik, haszon kb nincs rajta, mivel kell a pénz. ezért ennyi jelenleg. Bár olajon amúgy sincs kb semmi.
ja bár házilag nem kezdenék neki...
minden gyárban készül.Csak a kapun az embléma más.
Sanyi bácsi gyári ellenes!
nagyon kircsi kis fedél
Nem baj.
Jut eszembe meggyött a DRZ karom így ha van gurulás benn lesz az ülés alatt.
Pontosak ezek a kaliforniaiak mint a svájci bicska.És valszeg gyári.Legalábbis remélem gyárban készült és nem valami ház teraszán farigcsálták.
sziasztok!
SV 1000 hűtőt keresek, vagy aki foglalkozik javítással!
Van valakinek valami ötlete?
Közi szépen előre is
vazzz, csak szórakoztam......
Hát nekem szar utángyártott van.Nem pont olyan mint a gyári.És 140-150 körül hullahopp karikának néz ki benne minden.Gondoltam a gyári pengeéles és szebb.
Kicsit még alkudok és hátha beújíthatok egy párat.
Az utángyártott picit más.
Gyári?