Énis keresgéltem Őt de nemtudtam elérni sehogy, mert állítólag tudott 2 új villaszárat 30ért vagy 35ért már nem emlékszem, és az kellett volna De sztem nem valós a dolog...
Jaa holnap veszek 2 komplett karcmentes telót meg egy karcmenets hűtőt össz 70ért
Tavaly 8000-ért ADTAM a 4l-es 5100-ast... Ennyit drágult... Amúgy hivatalos forrásból származik, haszon kb nincs rajta, mivel kell a pénz. ezért ennyi jelenleg. Bár olajon amúgy sincs kb semmi.
Nem baj.
Jut eszembe meggyött a DRZ karom így ha van gurulás benn lesz az ülés alatt.
Pontosak ezek a kaliforniaiak mint a svájci bicska.És valszeg gyári.Legalábbis remélem gyárban készült és nem valami ház teraszán farigcsálták.
Hát nekem szar utángyártott van.Nem pont olyan mint a gyári.És 140-150 körül hullahopp karikának néz ki benne minden.Gondoltam a gyári pengeéles és szebb.
Kicsit még alkudok és hátha beújíthatok egy párat.
Fejidom tartó konzolom van ha érdekel az adatlapon van szám hívj fel, esetleg váltókar nem kell?
Jaa holnap veszek 2 komplett karcmentes telót meg egy karcmenets hűtőt össz 70ért
Jut eszembe meggyött a DRZ karom így ha van gurulás benn lesz az ülés alatt.
Pontosak ezek a kaliforniaiak mint a svájci bicska.És valszeg gyári.Legalábbis remélem gyárban készült és nem valami ház teraszán farigcsálták.
SV 1000 hűtőt keresek, vagy aki foglalkozik javítással!
Van valakinek valami ötlete?
Közi szépen előre is
Kicsit még alkudok és hátha beújíthatok egy párat.