Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autóemelőt kell terveznem, kár hogy nem lehet motoremelőt.
Áh csak ránézünk kortyolunk az ütccsiből harapunk a zsíroskenyérből.Hüvelyujj kinyujt és legyint jóó lesz az.
Környezetvédelmi tiltás ki, fokozatkijelző be, xenon világítás sötét ledes indexek, a kipu se az igazi még ( a hang már jó, de az esztétika hibádzik) kap két kékledet a hátulja sárvédő aláaz optika miatt stb...
Ok.!A részleteket majd megbeszéljük még a héten!Valaki csatlakozik még?
Meg egy kis szilárdsági elemzés végeselem módszerrel!
NNNNna ez díjnyertes ökörség.
Az jó.
Nem is nagy gond a felszerelés.Csak ducktape meg gumipók és egy kis ragasztó kell.Ám én is fejlesztek télen.De én a futóművet korszerűsíttetem és lesz egy megabrutálsokhelyenkapcsolódó csomagtartóm amit csak úgy szemre rakok össze így elég amorf lesz de terv szerint tartani fog.
Most vasárnap ha jól csal az agyam!
Sztma saját ötleteim jobbak, de való igaz, egyedi lenne ezzel is, még alszok rá 1et!
Azok anyibban jobbak hogy ugye sokkal nyomatékosabbak meg ott hajtva van általában az oldalkocsi kereke is!
Isten ments.Bár ha válni akarsz egy csomó gondot megoldana.
Milyen ötleteid vannak?
Akciós Motul 5100-at tudok adni 2400Ft/l. Hozzá az olajszűrő 1500Ft. Telóolaj 3000Ft, 10-15-20W, amelyik kell. Majd sanyi megmondja a frankót, de sztem 3 óra alatt megvan átvizsgálással együtt. 3x3500=10.500.
Gyári felfogatásokkal van felcsatlakoztatva de ez eredetileg egy "Superelastik" tipusú oldalkocsi Trophyra!

A nevéből nem ám arra következtetni hogy ezzel bátran nekimehetsz egy villanykarónak!

Csak még mielőtt kiforgatnád a szavaimat!
Ha jano oldalszekrényét felragasztod tuti egyedi lesz.
Ilyet sem sűrűn látni...kipróbálnám milyen vezetni sáros földúton mit a ruszkiknál az Ural oldalkocsis verseny...tv-ben láttam
Tele vagyok ötlletekkel, hosszú lesz a tél megpróbálom teljesen egyedire varázsolni a vasat! Tetsziktetszik, meg szeretem is nagyon, de még nem eléggé Én motorom, ha érted mire gondolok!? Valahogy még mindig az előző tulajé, pedig már szépítgettem rajta, de jövőre már csodálni akarom!
Melyik nap?Kéne menni.Kéne még Km mert tanulnom kell a motorozást.
Nem jön el valaki hétvégén Balassagyarmatra?Izgalmasnak ígérkezik!http://www.szocformula.hu/?q=n...

(Néző
ként!)
Mi a bánat az a hodály koporsó ottan?Gyári vót vagy valaki felnyálazta a mözöre?
Te tudod.Te vagy a mester.Szimering kirángatásával kínlódtam meg az alsó csavar kiszedésével ami a dugattyút tartotta.Egyszerűen a dugattyú meg a szára mindíg elforgott.Már a hajamat befontam és a szemöldököm jött de sikerült.
Én most szereztem!Hamarosan felújítom és ebben fogom furikáztatni a kislányom!A videón az Mz-s srác mocskosul aláz!A kanyarokban megesz néhány nagyvasat!
Szerintem nem para egyáltalán, majd egy célszerszámot kell kerítenem hozzá.