Környezetvédelmi tiltás ki, fokozatkijelző be, xenon világítás sötét ledes indexek, a kipu se az igazi még ( a hang már jó, de az esztétika hibádzik) kap két kékledet a hátulja sárvédő aláaz optika miatt stb...
Nem is nagy gond a felszerelés.Csak ducktape meg gumipók és egy kis ragasztó kell.Ám én is fejlesztek télen.De én a futóművet korszerűsíttetem és lesz egy megabrutálsokhelyenkapcsolódó csomagtartóm amit csak úgy szemre rakok össze így elég amorf lesz de terv szerint tartani fog.
Akciós Motul 5100-at tudok adni 2400Ft/l. Hozzá az olajszűrő 1500Ft. Telóolaj 3000Ft, 10-15-20W, amelyik kell. Majd sanyi megmondja a frankót, de sztem 3 óra alatt megvan átvizsgálással együtt. 3x3500=10.500.
Tele vagyok ötlletekkel, hosszú lesz a tél megpróbálom teljesen egyedire varázsolni a vasat! Tetsziktetszik, meg szeretem is nagyon, de még nem eléggé Én motorom, ha érted mire gondolok!? Valahogy még mindig az előző tulajé, pedig már szépítgettem rajta, de jövőre már csodálni akarom!
Te tudod.Te vagy a mester.Szimering kirángatásával kínlódtam meg az alsó csavar kiszedésével ami a dugattyút tartotta.Egyszerűen a dugattyú meg a szára mindíg elforgott.Már a hajamat befontam és a szemöldököm jött de sikerült.
Én most szereztem!Hamarosan felújítom és ebben fogom furikáztatni a kislányom!A videón az Mz-s srác mocskosul aláz!A kanyarokban megesz néhány nagyvasat!
A nevéből nem ám arra következtetni hogy ezzel bátran nekimehetsz egy villanykarónak!
Csak még mielőtt kiforgatnád a szavaimat!
(Néző
ként!)