Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há végülis egy csajszi mondta jobb kispárnán feküdni mint radiátoron.
Nem egy hallelujjahulatáncosokéspuncs munka az az olajcsere.pláne hogy nem csak úgy beledöntjük oszt csöcs mehet össze.Én csak robin küzdöttem meg vele 2x2 teloval de annyi lejött hogy inkább csinálják sanyiék fizetek nekik.
Amúgy is fog kelleni egy erősebb rugó mert egy erősebb fékezés összeesik tótágast állok kézen és felcsúszok a tankra.
Az laza izom!
Nem tudtad?
Nincs bicepszem és papucsom csak sörhasam.Így én menjek motorozni aszondod?
Nekem is lesz telóolajcsere, de én megoldom itthon.
Ehun van e ezt lessétek.....mikor először láttam felcsillant a szemem hogy kell egy etz mert nekem kimardat az életemből...de már meg minek utólag....
http://www.yv.hu/play_a_video....
Helló Rolkó!
Csákány!
Jóstét! Csanyit,időszerü lenne a motorolaj, telóolajcsere kéne hozzá egy alaposabb átvizsgálás, mennyit zsugoritsak össze rá?
Hát ja akadnak olyanok is...felénk is akad pedig kisváros de inkább csak komáznak jól látható helyen aztán néha néha lehellet meg zsepi segítségével letörölnek egy bogarat
Kiállni a nyugatihoz, vagy szentendrén a rakparton papucsban rövidnadrágban egykerekezni és bicepszet mutogatni!
Majdnem lemészároltak a köcsög biciklis felvonuló csűrhe miatt! Mert a bicikli út azért van hogy a fényképező japánok haladjanak rajta gyalog! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Utálom a biciklis trollokat!
Kösz máris jobban érzem magam pedig már de eztán sem fogok lassabban menni mert akkor minek a nagymotor...bájologni?nem arra való...
Sziasztok.
Hogy s-mint ezen a szép vénasszonynyári napon?
Nyugi!Csak akkor tudnak intézkedni ha hátulról is van fotó!Tavaly engem is megörökítettek 200-al Cegléd-Abony között!,nem lett belőle semmi!Ilyenkor csak arra kell figyelni hogy pár száz méterrel lejjebb nehogy legyen véletlen egy "interceptor"!
Szerintem nem tudjak bizonyiztani, nem eleg, ha leolvassa a rendszamot....fenykep is kell . Ruharol meg nem lehet azonositani.
Tőletek is megkérdem hátha van tapasztalat.....
Üdv!
Városon belül szemből letrafiztak kocsiból kb 100-120 környékén...mivel nem tudtam semerre lefordulni kénytelen voltam elmenni mellette..kérdés ha a fejét utánnam fordítva felírta a rendszámom akkor érvényes e vagy csak ha hátulról rendszámmal együtt vagyok megörökítve?Egyébként nem intett hogy áljak meg se nem jött utánnam...civil kocsi út szélen a rendőr meg az anyósülés mögött ült a trafi mögött...És meddig várjak hogy lesz e belőle valami?
Nekem is nagy kedvencem
Csodagép!
Persze.3-an voltunk.Csomi és citellus urakkal.
A kormány meg csak jó lesz.
voltál egyébként esztergomozni? én családot körbejáró kört tartottam végül. aztán a motorod üléspróbája nélkül :) vettem egy egyenes kormányt (LSL).
Lehet.Ez úgy megfogott mint a futóhomok.2-3 havonta mindíg visszatérek hozzá.Pláne azzal az óratakaró idomkával teccik.
Mintha ET-lenne.
szerintem az R az mattfekete, bár tutira van az a pénz amennyiért lakkfehérben is megkapom :)
Hogy találtad ki.Túl csalfa ez az angol dög hogy mással is kikezd.
Bár a fehér is csini de a Matt fekete az igazi szerelem nálam.
nekem egy street triple, esetleg R, fehérben.
azonkívül egy 636-os, vagy egy 848-as...

más. láttátok, h a Superbike-tól eljött emberek új lapot indítottak? az SB színvonala visszaesett (megint ordító fordítási és műszaki hibák, mint az előző-előző bagázs idejében). A feleségem vette észre az új lapot, tegnap kaptam, 1. évf 1. szám, FastRide a címe. Egyelőre tetszik, bár nem olvastam végig betűről betűre.