Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor el akarod adni akkor fogod latni a kulonbseget hogy a sok buta ember mennyire kapkod a keveset futott motorok utan(akkor is ha az egy olaszbol behozott lelakott szar).
Mivel a motor is csak egy tárgy amit majd el kell adni igy ezek fontos dolgok :D
Ha eladod a motort,hozzácsapod a futóműre szánt pénzt jobbat vehetsz.
Ezrest még csakcsak de a 650-nek nem sok értelme van.
Nem kell félni a sok kilométertől szerintem :) Az enyémbe 77e van és patika kívül belül.
Sziasztok! Nem rég olvastam itt hogy valaki feltuningolta a vasát egy fordított teleszkóppal. Én az első hátsó futómű cseréjén gondolkozok . Esetlege valakinek tapasztalat? Érdemes-e pénzt és időt áldozni rá?
Sok a km. Ennyivel én nem vennék magamnak motort. De ez én vagyok.
Szép a színe...........Kb ennyi jön le képekről.
Sziasztok!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-10335040 - erről a gépről kinek mi a véleménye? :) Kollégámnak nézünk valami hasonlót..
Angolon van postával 40 eur.

http://www.ebay.de/itm/SUZUKI-...

Kérdezz rá a sugora,atixra,ricsibontora.
Vegul is nekem csak az also resz kell amiben a rud van valoszinuleg az van elgorbulve
Koszonom;)
Persze hogy igen.
Koszi a segitseget. Igazad van 2003 ban volt valtas. A nemet ebay-n talaltam 2003 ast 40 euro korul. Annyiert megeri szerinted? Mo. Nem tudom mennyibe kerul
Bár a 02-es az még karbis gömböc?
Mer akkor fennál az előző.
Nem,a gyujtáskapcsoló máshol van.
Sziasztok. Az lenne a kerdesem hogy egy 2008 as sv650s hez egy 2002es kormanyhid jo e? Ha nem mi a kulonbseg? Bocsi az irasert de telorol vagyok.;) elore is koszonom a valaszolat.
Köszi! 1napunk lesz A nemzetiparkot bejárni, hazafele tudunk talán az osztrákok fele jönni. Deutan 2kor tudunk csak indulni Bledbe, sietős lesz :D

Apué
jófogás.hu
Hétvégén talán.ha minden terv szerint lesz.
gyere:-)
Sziasztok! sv 1000 re keresnék szép állapotu eu szabványos leo vince dobokat ha esetleg tud valaki valamit jelezze köszönöm .
Én Tóalmás fele kerülnek.
Osztrak 69esen Lavamund fele......Bledbol Bohinji to,Tolmin,Kobarid,Bovec,Mangart,Vrsic hago,Bled.......hazafele Bledbol Bad Eisenkappel fele Szloveniabol,olyan igazi labtartogyilkos szakasz.
Vettel vmit?
a mostaniak ilyenek...szétkaptam megnézni meg picit megtakaritgatni...
Ebc,brembo szinter utcai.
skacok... téma: sv650 fék...
a gyári tokico elsö és nissin hátso fékbetétnél van harapósabb,jobb minöség?
bárdinál néztem brembo,trw,ferodo,sbs,ebc márkák vannak...
melyik a jo vajh?