Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

k8-é jó hozzá??
Ma elmentünk egy kicsit motorozni, tényleg nem is húztuk igazán és a híres pilot road 2 széle kanyarrol kanyarra fogyott, a szeletől 2-3 centi kornyeken a par kanyar alatt fogyott 1mm-t legalabb... Ez a gumi a vegen ennyire fogy ?
2004 Suzuki SV 650
Most majd egyre gyakrabban. Fel kell fedezni a déli vidéket is. Ha nem villám túra lesz akkor szólok előtte neked.
Jobb hátsó farokidomom van, festetni kell, de olcsó pénzért adom. Fékpedált angliából vettem annó, olcsó is meg új is, csak kicsit érdesebb a felülete.
Segédvázat szerencsére nem kellett cserélnem, amúgy nekem annó beszerezhetetlen volt a fekete alu.
Kiss Attila hirdetett egy komplett motort bontásra, meg Jelcsa is ha jol emlekszem.
Jobbulást !!
Nem törte el a vázat? Nekem anno eltörte.
csunya bukta lehetett...
Sziasztok, elég régen jártam felétek. Most is csak érdeklődéssel! Szükségem lenne következőkre
Suzuki sv1000 -hez:
-segédváz
-jobb hátsó farokidom
-km óra komplett burkolat
-hátsó lámpa
-fékpedál
-hátsó indexek
ill. tudtok e olyat akitől az országban ezeket be tudom szerezni vagy keressem inkabb ebayen mindezt ? Előre is köszönöm
Futon vagy labon? Hazaut miatt kerdem.
jah, nem láttam még ilyet,,,nekem mágneses van...
kedden ebéd után indulok megint burgenlandba...jön vki? ha kell szállás, bécsujhelyben v pecsenyéden tudok 20euroért magyar család kerti kis fa vendégházában...
https://goo.gl/maps/9xdMpBfUBuQ2
peströl indulva kb tatán, györ után csorna körül tartok egy 10perces pihenöt...80-90kmként, a távot harmadolva.
A tantáska rögzítőgyűrűje.
szép táj,hol van?
és mi az a tanksapkád körül??
ez az igazi szerelem...
Par napja nem szoltal hozza egy temahoz sem, mar kezdtem aggodni.
Hátt,majdnem mint Dobogókő......
Azert az Sv Jure nem piskota ugye?
Meg mindig szép a színe.
Megint itt mentél el a házunk előtt
Mai kör: https://goo.gl/maps/BGED58pTBum
Elmentünk egy is energiát magunkba szívni
van 10l (10x 1l) mol dynamic street 4t 10w40 olajam...
2016marciusi töltet a flakonfelirat szerint. érdekel e vkit?
mikori és milyen vashoz??
Sziasztok!

Van valakinek gyári kuplungkarja eladó?

Üdv.
jah,értelek...
a tankon az a fekete mi?? bőr?