Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csalnunk kell, a leheto leggyorsabban Bled kornyekere erni, szallast foglalni, vasarnap mangart meg ami belefer, hetfon estere haza is kell erni
Osztrákia felől, arra két úton is jöttünk-mentünk és igen kellemesek.
Azt tudom hogy érdemes, csak melyik úton ? :D
Vagy nemigen.
Hát.............nem..................mi volt a kérdés?
Igen.
Szlovénia, Bled, Mangart. Merre érdemes menni ?
Fuldugo es nem zavaro a szel.
nekem is ugyanez a bajom,pedig csak 190cm vok...
Zero gravitynek vannak jonak tuno plexiei.
Akkor tökmindegy,talán egy duplabuborékos bármelyiktől.
Szép és jó lenne ha mellkassal kapnám , de 195 cm vagyok és pont úgy kapom a szelet,hogy a bukóm alá csapja az összeset. Igen szerencsétlen módon...
Semmilyet,a legtöbb ami nem tömegoszlató pajzs méretű a sisakra tereli a szelet ami a folyamatos bubogással és rázással fárasztóbb mint amikor melkassal kapod a hűsítö szabadszágérzetet.

Bassz de cukormázas volt ez.
Na ezt értelmesen leírtam.... "Sajnos gyárit sportot nem lehet már nem lehet kapni. "=Sajnos gyári sportot már nem lehet kapni.
Sziasztok!

Ki milyen plexit favorizál 1000S-re? Dupla bubist akarok venni.Sajnos gyárit sportot nem lehet már nem lehet kapni. Puig,MRA,Zero gravity?
Nem tudod rátenni a merevítésre a rendszámot?
Üdv.
Megmaradt egy pár csutkakormányom,2003 utáni 650-re való.
Ha valakit esetleg érdekel.10000ft.
Érd. ibituba73@freemail.hu címen.
Akkor ennyi erőve ne is tarts járművet mert a garázsod teteje leszakadhat és összetöri a motort.
Mondjuk egy ilyen fűrészeles után nem 100 kupa büntetés lesz,az adatokat tuti felvevők,rendszammot mindenképp,és mostam kikuldik.
A Daytona topikban a srácnak majd 900 euró büntetést küldtek ki 180-as gyorshajtásért Ausztriából.
Jaja, egy akksis flex jól jött volna. Amúgy nem egy forgalmas helyen voltunk. Még agyaltunk is azon, hogy nehogy itt valami gond legyen a parkolással. Állt pár hellyel mellettünk egy nagytestű kymco robogó, de azon sem láttunk semmit.
Sajnos elég hektikus a motorkerékpárral való parkolás lehetősége, elfogadottsága, szankcionálása szerte Európában. Èn többek között ezért igyekszem kerülni az utóbbi időben a "a kötelező turista látványosságokat". Túl nagy az ilyen helyeken a felhajtás, odavonz minden elő lelket, ha nem büntetnek, meg, akkor valaki kárt tesz a bénázásával a motorodban...plusz lenyúlnak ilyen olyan jogcímen a rend őrei ilyen-olyan jogcímen különböző tételekkel. A sokadrendű utakon, eldugott falukban meg örülnek, hogy felkavarod egy kicsit a port, és csinálsz nekik egy kis forgalmat...Meg ha tehetjük valaki mindig vigyáz a járművekre.... nyilván nem mindig kivitelezhető, de szeretjük látótávolságon belül leparkolni.

(Nekem szokott lenni ilyen dolgok miatt (is) egy bimetál fűrészlap az ülés alatt. ;-D)
Igen, erre mi is gondoltunk, de ez már csak későn jutott eszünkbe, nem tudtuk megkérdezni. 100 kuna nem a világ, de akkor is.
Talán mert a baloldali átlógott a mellette levő parkolóhelyre, ahogy balra dőlt...és pont azért büntettek, mert a 2 motorral (vagyis az egyikkel) két parkolót is "elfoglalt".
Így szolid a hangja. Meg ha rendőr variál eljátszom az ártatlant, hogy menet közben kiesett. Inkább gond, hogy a rendszámomat kitakarja a konzol merevítés. :-)