Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén megyek haza, ha akkor jó akkor megmérem
ÉN 15E+ postáért vettem olaszból a villahidat+ a gyári kiemelőt. Kormány Mz 3-4 E a boltba.A kapcsolóktól kezdve minden átszerelhető hosszabb kuplung és gázbovden szükséges hozzá én kb.50E hoztam ki .
van közöttünk vki,akinek gyári N kormánya van?
hány cm széles lehet az a 2 végsuly nélkül??
Sziasztok!
Bosznián megyünk keresztül jövő héten. A Gradiska - Banja Luka közötti autópálya mennyibe kerül ?
Csak a Szarajevói autópályát találom az áraknál.

Köszönöm!
nekem is ez a lemez beszabósdi lesz a megoldás szerintem...
mondjuk egy N villahid elegánsabb volna...
én is többmindent vettem...minden van ami kell de semmi extra...
Jó az a bolt, onnan én is vettem pár cuccot ott. :D
Az n-esnek van alul merevitoje. Tobben ugy csinaltuk meg hogy alulra beszabtunk egy alu lemezt es femragasztoval beragasztottuk. Az enyem birta, egykerekezest is.
mennyibe került a hid meg a kormány?? gyujtáskapcsolot át tudtad szerelni a fejidomosból??
Nem sokba de valamibe biztos más a súly elosztás.A lényeg hogy igényesen legyen megcsinálva és a biztonság az első :P Ez csak egy felvetés volt ami anno nekem is megfordult a fejembe. Ha valaki kedvet kapot az átalakításra van nekem is egy S villahíd ami ki van fúra .
Amúgy az n esnek legalábbis a 2005 ösnek nem sokban különbözik a villahidja,a lyukak körül ahol a csavar felfeksziksima nem racsmintas alul és egy picit kijjebb áll,de semmivel nem vastagabb az anyag.
Én is átalakítottam a vasam de én egy gyári N villahidat vettem rá poton összegért ! Bontókba ki lehet fogni én az olasz ebayröl rendeltem.
nem a te posztodra válaszoltam a nevetéssel...
Akkor ezek szerint hülyeséget mondtam :D Köszi a választ
jogos az észrevételed...megfordult a fejemben azelött is,mielött megvettem a vasat...
meg már sanyi is mondta,h az nem százas megoldás...
jo megoldást nem tudok,max annyit,h alulra teszek pl egy 3as lemezböl merevitést!!!
Gratula nagyon jól néz ki :) Viszont amivel kapcsolatba vannak fenntartásaim az a túra kormány átalakításod.... ha jól látom az S és villahidat fúrtad át és úgy tettél rá kormány kiemelőt? Mert ha igen az nem fordult meg a fejedbe hogy egy erős vészfékezéskor a kormányra nehezedő súly berepeszti a villahidat (teljesen más a merevítése mint az N típusénak) és a kezedbe marad? :) Lehet én gondolom rosszul a dolgot javíts ki ha tévedek.
Csajok is szoktak ilyet mondani egy discos fogdosós este utánnn.
tegnap láttam egy 650es naked svt...azon pont 170es gumi volt...
észrevehetöen vastagabbnak tünt,mint a 160as,ami az enyémen van...
szüz csupaszon jobban tetszik...
mondjuk ha fényvisszaverös betük volnának,tetszene...
Kiderited te igen :D 2napig nem birod ki hogy ne okoskodj valamit :D
Ezért írtam,van aki azt mondja nem te meg hogy igen,em meg hogy nem tudom.
De kíderitem.
Párszor már lezajlott ez a polémia.........és továbbra sem értem, hogy aki nem próbálta az hallomás után mond véleményt? Én próbáltam 650-en és nekem jobban tetszett mint a gyári méret.
De tegyél :D
összeraktam a paripát...
nem is biztos,h teszek rá matricát...tetszik igy a fejidom...