Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és olajcsere előtt?
"és a szürke fejes sávban bal felső sarokban van egy fényképező ikon"
vagy ha ez a hátteret cseréli akkor simán a szürke fejen is megjelenik a fényképező ikon oda menj. lehet az jobb lesz.
itt az oldalon jobb felső sarokban a kis emberke ikon. vagyis saját profilod. utána profilod szerkesztése, és a szürke fejes sávban bal felső sarokban van egy fényképező ikon, arra katt, onnantól meg tallóz. remélem segítettem.
urak...
hogy a bus faxban lehet uj profilképet berakni kis szürke fej helyébe???
van erröl a kuplung állitásrol vmi szakirodalom? szervizmanualban nem leltem...
Nem para a kuplung állítás, ha jövő hétvégén lesz szabadidőnk, akkor átgurulok, ránézhetünk, mi a helyzet.. :)
kizárásos alapon az maradt nálam is az utolso lépés...
egyedül nem nyulok hozzá, motorradot hivtam tegnap, majd csak jul4 adtak volna idöpontot...
suzi hollos meg jul közepe...
A lenti durva alliton kene bizirgalni.
nos igen...jogos... a kuplungra gondoltam... a gyári elöirt holtjátéka megvan... 4e km ezelött motul5100 olaj ment bele...
mégis vmi furát érzek...
nagy fordulaton 4böl 5be meg 5böl 6ba is katetan egyet,mintha nem oldana szét a kuplung...
Tegyél bele valami rendes olajat, vagy állítsd be a kuplungot, de ne a váltót.
Inkább egy pár befogót vegyél,fatbar nemigen van ilyen kis szélességgel.
van vmi gyári leirás a váltó beállitására? szervizmanualt átlapozva nem láttam infót... gyanitom,h nem jol van vmi a gépemen,mert olyan erösen kell betaposni sebességbe meg üresböl 1be téve is kattan egy nagyom meg ugrik is...
tegnap szereztem egy csökormányt,ami állitólag k7 naked svröl volt bontva...
de ez vhogy 70cm...és formája sem olyan mint a képeken...
valszeg csöcsre futottam...
és még azért is bexoptam,mert a mostani pazzaz kormányom középen 28mm..ez meg csak 22...
keritenem kell egy olyat,ami max 65-70cm és a közepe 28mm...
ezekböl meg csinálok furulyát v szivoszálat..
thanx...
Ha jól emléxem, akkor 69 cm.
thanx...
és egy mz kormány hány cm kb?
~62-64cm ;)
oks,ráér...
elfelejtettem megmérni :-( teljesen kiment a fejemből. nem tudom mennyire ér rá de szerintem 1 héten belül megint járok majd a motor környékén akkor megmérem :D
nekem nem cseréltek kábeleket,csak máshol vezették el,igy nyertek jópár centit...
grat...jo kis paripa..nem látszik meg rajta a belehajtott 20e km...
tavaly én is néztem,de nemtudtam megegyezni végűl a tulajjal...egy magas sráctol vetted,gergötöl, bp 14ker, ugye??
Sziasztok! Nem rég én is SV tulaj lettem 650 S, 2008. ABS modell
Nem egy bonyolult művelet a csere amúgy. Hátul a csatin dealer módba rakod a gépet, aztán csak simán mehet a régi helyére. Egy torx kulcs kell, annyi a speckó szerszám. Nem emlékszem mekkora, de lukas közepű az tuti. Persze a dealer módnál pontosabb ha feszkót mérsz, de anélkül is jó.
Sziasztok!

Egy szerelő javaslatára, megrendeltem egy TPS szenzort, a motoromhoz, ki kellene cserélni, elvileg pár perces művelet annak aki ért hozzá.
Valaki be tudná vállalni a cserét?
Természetesen nem ingyen gondolom, megbeszéljük az anyagiakat. Bp-n a XI-kerben vagyok.

Üdv.:

András
jaja,jo...ráér...thanx