Srácok, hol érdemes motorgumit venni? Megbízható bolt, olcsó stb... a kiszemeltem MICHELIN PILOT ROAD 4 lenne előre hátra. Gyári méret előre 120/16-17" helyett mit jelent ha 120/70-17" lenne fent? Hátul maradok a gyári méretnél 160/60-17". Köszi.
Szeretnék az SV-re eke idomot de tartó konzolt ahogy olvasgattam gyártani kell egyénileg hozzá. Akinek van már ilyen felszerelve esetleg tudna nekem ez ügyben segíteni? Pár fotónak is örülnék. Köszi
hm, igy probáltam tegnap is,de sajna nem sikerült... meg most telefonon belépve sem tudtam megcsinalni...
napközben rakok fel vmi masfajta böngészöt a laptopra,megprobalon abban is... most firefox van a laptopon, chrome meg a telomon... képméretek meg kb 2mb... nemtom mivel lehet baj...
mindenhova kell!!! meg is büntetnek,ha nincs nalad...
biztosito honlaprol letölthető...vagy irodaban kb 1p alatt nyomtatnak ujat...talan 560ftba kerül...
azt sajnos nemtudom,mert alig mentem vele pár kmt miután megvettem és le is cseréltem az olajat,szüröket,gyertyákat...
azota 2x odaadtam a vasat nagybátyámnak osztrak turákra...haverja tekergetett is a kuplungnal vmit...de azota sem lett jobb...
Jobb lesz.
Szeretnék az SV-re eke idomot de tartó konzolt ahogy olvasgattam gyártani kell egyénileg hozzá. Akinek van már ilyen felszerelve esetleg tudna nekem ez ügyben segíteni? Pár fotónak is örülnék. Köszi
172ft túlfizetésem volt, ezért nem is küldtek automatikusan decemberben
napközben rakok fel vmi masfajta böngészöt a laptopra,megprobalon abban is... most firefox van a laptopon, chrome meg a telomon... képméretek meg kb 2mb... nemtom mivel lehet baj...
biztosito honlaprol letölthető...vagy irodaban kb 1p alatt nyomtatnak ujat...talan 560ftba kerül...
azota 2x odaadtam a vasat nagybátyámnak osztrak turákra...haverja tekergetett is a kuplungnal vmit...de azota sem lett jobb...
Már vagy nyolc éve.
Felhívtam egy K&H-st Barcson ő tud kitölteni, és akkor ugyis ott lépjük át a határt.
Köszi a segítséget!
kell ,mert a kinti szerv a Magyar csekket nem ismeri..
a zöldkártya nemzetközi ..
Köszi!
Boszniába és Montenegróba kell a zöldkártya a kötelezőhöz?