Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyságrendileg igen! :) Meg egy darab a fejidomból emlékbe. A vasat eladtam alkatrésznek.
csak ez a 2dolog maradt meg a vasbol???
Sziasztok! Összetört motoromról megmaradt egy hasidom és egy nyeregtáska tartó konzol amiktől szívesen megválnék. A konzolt 8000 Ft körül, a hasidomot17000 Ft-ot szeretnék kapni. :)Ha valakit érdekel dobjon egy mailt! :) Széles utat, tele tankot!
nem tudom,csak tippeltem...
nekem volt egy k1 gs500...ott a spiral volt a ludas...vettem bele ujat...
A kerékhez, megy le egy vezeték, bal oldalt,gondolom, onnan kapja a jelet, de a km/óra része működik, akkor a műszerbe lehet a hiba?
Hát én akárhogy nézem, spirált nem látok belőle kijönni, nem jeladóról kapja a megfelelő értéket a fordulatszámmérő óra?
jaja....az...
rég volt szép volt...

elmegy az a decathlonos is,de ez az amcsi spectech zsák jobb,strapabiróbb...
el van szakadva a spirál???!!!
Hello :) Nemrég vettem egy Sv650N k1, et, még van pár dolog amit nem tudok róla,

Elsőként azt kérdezném,meg hogy amikor kigyullad a tankolást jelző lámpa, utána, még kb hány km-re elegendő benzin marad a tankban?
A másik gondom, hogy nem működik a fordulatszám mérő, / minden más igen, a műszerfalon.. Mi szokott ilyenkor lenni a probléma? hogy tudnám kideríteni magam?
Előre is köszönöm a segítséget
Ne nevezd már seggfejnek, vaze!
Na, de a valagadon?
Meg ki is nőtt a szakállam
Ez Te vagy? Jól meghíztál.
A vadkempingezéshez Medvegyev elvtársnak is lehet hozzászólása.
Kibirjuk 2napig :D kempingben meg van, a vadkemping csak akkor jatszik amikor nagyon szep helyen egeszen veletlenul nem talalunk szallast. Nem aksrunk minden nap vadkempingezni.
Úgy fest nem megyünk el egészen sepsiig hanem a transok közelében keresünk szállást, aki akar jöjjön.
A víz a nagy eksön után nekem kötelező, de magát az eksönt sem szeretem botba kapaszkodva elvégezni.
Hivatásos voltál dechatlonos van nekunk is.
ilyen kis faekete tasakom még nekem is maradt a katonaéveim után... amcsi cucc...
2007nyarán közelkeleten voltam külszolgálaton, a humwee motorháztetejére kiraktuk benne a kb 20fokos vizet... 30perc mulva mar nem állta a kezem,ugy felmelegedett...
decathlonban látdtam multkor hasonlot 1200ftért...
jó találmany...
Ha olyan emberek segítségével állítod össze előre az útvonalat akinek van első kézből tapasztalata, akkor kb görögországi szintű utakon is el tudsz jutni szinte bárhová. Albániába enduróval vagy terepjáróval a legjobb menni, de mindennel érdemes, csak úgy kicsit több felkészülést, vagy helyismeretet követel meg a szervezés.
Kis inspiracio.... http://totalbike.hu/sebessegoltara/2016/07/29/a_legdurvabb_tura_amit_babettaval_valaha_lenyomtak/
Viz legyen, ez a legfontosabb. Van olyan kis tasakunk aminek a az egyik vege zuhanyrozsa, 15liter vizet nagyjabol 2ora alatt femelegit kellemesre.
Videóm is van Durmitorról meg Tara hídról: http://youtu.be/HTkwNRN3bP0