Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mintha nem is 2 motoron ülnél akkora a különbség. FZ1 ereje 2-5000 között egy 600-aséval vetekszik (nevetségesen rossz), 7-8000től viszont R1-é válik és nagyon durván kell kapaszkodni, nekem ez a karakter nem tetszett... Ami van alatta futómű azt a Zoli tudja a legjobban, hogy kb űrtechnika egy Bandithoz képest. Ha lehetne keverni a motorokat akkor egy 1250 blokkos FZ1-et vennék.
Tetszik nekem az FZ1, de azt hallottam hogy alul halott. Csak ha pörgeted akkor megy normálisan.
Meg a hátsó ülés elég picike
Csak nem te is uj tipus utan nezelodsz ? :D
Helló!
A motor nem jött be vagy más miatt kellett eladnod? Milyen volt az SV1000 után?

Köszi!
Kicsit cinikus akart lenni a megjegyzesem szerintem sem veletlen a magasabb ár, mint ahogy az sem hogy a 2004es fjr-ek még mindig közel allnak a 2m forinthoz.

De ami feltuno szamomra hogy a 2007elotti z750esek meg 1m folott is vannak boven. Pedig az aztan semmivel sem jobb mint egy hornet vagy sv...
nem véletlenül.... Meg hát az új áruk sem volt azonos
Annyit adnek en is erte
Nem tudom eldonteni hogy a turadoboz szett, sprtdob, turaplexi karpotol-e a 85000km-ert 1,330ert
1250 bandit tudok eladot most 2008bol, karcmenteset 1.3mill-ert
En is 1,4-ert adtam el...
nekem is vtn van a motoron...7végén fujatom át feketére,gyárira...
de van egy vtn-es láncvédőm...
Még nem tudom hogy S vagy N legyen. Mind a kettőből van szép eladó, extrázva, bár km sok van mindegyikben.

Érdekes hogy egy 2006os SV1000-ért kérnek mondjuk 900at, míg egy ugyanilyen évjáratú fz1-esért 1,4et
Igen egyben van.Majd kap Vtn karbont.
a redbaronnak ugyan olyan színű van mint nekem volt, csak az 300 ezerrel drágábban hirdeti, negyed annyi extrával
Most nem olyan rég? egyik nap még láttam egy közeli fz1-et, másik napra meg eltűnt. Csak nem a tiedé volt amit a redbaron hirdet ?
Nem, mert már eladtam. Akartam is kérdezni a Zolitól, hogy mit ajánl helyette, hisz neki elég nagy a tapasztalata a motorok terén, és szeretném meghallgatni a az elfogulatlan, szubjektív véleményét. Ezúton is várom válaszát!
emléxem a motorodra...láttam idén meg tavaly is,mikor arra jártam...
a sárvédö egybenvan láncvédövel??
2011-ben vettem,elég ritka ez a fényezés.
Nem voltam arra mostanában.Igen fehér a sárvédőm.
nah,ezt ti tudjátok srácok...
Te hirdeted az fz1-ed ?
Nagyon morci ram a Zoli miota kerdore vontam hogy minek vesz "palyamotort" amikor azzal buszkelkedik hogy se ideje se penze palyazni illetve nem is akar gyorsan menni. Innentol en vagyok a buta 20eves genetikai selejt.
nemtom...
Szerinted miez az istenbarma?
én ezt a katonaéveim alatt éreztem a 20éves frissen bevonult taknyok láttán,..