Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha korlátlan semmi értelme szopatni magad,kevés van a piacon belőle,gyengébb,belpiacos,Forgattyús háztól felfelé tök más így nem stimmel a fellelhető bontott motyo 99%-a hozzá,és manuals sincs sok hozzá.
Tomika szívott a karbival egy jóízűt egy srác meg passziobol szivatja magát a főtengellyel vele.
Jah és nem hinném hogy sokkal olcsóbb lenne mint egy 650-es.Már ha találsz.
De ha rá vagy gerjedve hajrá.
Mi a panasz rá?
Jogsi korlátlan lesz! :)
Ne akarj ilyet.
Inkább 650,ha jogsi miatt a GS500 jobb.
Sziasztok!
400 as SV ről vélemény? Mennyit esznek? Alkatrészt lehet kapni hozzá?
Milyen árban mennek? :)
Üdv
Funny
Szia.van.ha erdekel 703179083.udv P.
Mind a ket autonk abs-es, a passatban miota nalunk van nem volt cserelve, de nem is sotet a folyadek benne. A masikban is tiszta de az nemregota van nalunk.

Lehet hogy a vw jobban toleralja ezt ?
Sziasztok! :) Keresek 2003 as 1000 S hez vàltòkart megvételre!! Vagy esetleg màs Suzuki modellé pont jo e rà? Esetleg ezzel valakinek tapasztalat? :)
Eladó tank kapaszkodó, utaskapaszkodó. 2002 utáni, SV650-1000-re. Kék színben.
Nem a cikk hanem, hogy ekkora kárt tud okozni ha nem cserélem időben, igazából az autóimban ritkán cseréltem le többnyire ha szétszedés volt, igaz a régi abs nélküliek nem voltak erre annyira érzékenyek legfeljebb elmelegedett a fék (ilyenben volt párszor részem).
hm,ez nem rossz,de gondolom nem is 25e ft...???
ja,nangkangot...ismeröstöl...de az csak hátso...
ma a tescos ujságban láttam conti gumikat...
Vagy vegyen ABS nélküli motort....
Egyszerubb ha Zolit kered meg erre, topic ismerete jelentos :D
Szia.Metzeler M5 vadiúj.Ha érdekel 703179083.üdv P.
Én is már cserélném a bicikliben de még csak fél éves még várnom kell 1,5 évet hogy ezt megtehessem Adig lesz mondjuk időm kinyomozni meg minden létező forumon megkérdezni hogy vajon DOT 4 vagy 5.1-et rakjak bele mondjuk ABS nincs
Sötét van, meg sem találom ilyenkor....
Most azt ne mondjatok mar hogy egy totalcar cikk ekkora felvilagosodast okoz?? Most azonnal menjen es mindenki csereje le a fekfolyadekot!
Emiatt mentem le megnezem.de nem ilyen csak majdnem.
Én is néztem a cikket és kelően meg is ijedtem. Még a swiftben sem cseréltem le ami elég gáz hisz benne van a korban, no rövidesen mindkettőn lecserélem.
A rodiac az R17-nél 29700,de van valami dunlop gpr300 ami 31e.Azt az ezrest csak megér a márkanév.
Régi sv650-hez keresek féklámpa kapcsolót. Azt amit a fékpedál működtet. Keresek ezentúl telószimeringet párban, de csak új jöhet számításba. Ha van elfekvő, kérlek írd meg mennyi Budapestre postával: h2oes@freemail.hu
25e ért tudsz gumit? Link van? Vagy ismerőstől?
Milyen volt amúgy az idő odalent? nem meséltek még a többiek?
Ja,a kedves helyettesítő szopatása,másfélnap olyan meló ami full szívás majd utána másfélnap öcsémmel és pár tábla gipszkartonnal.ez is full szívás.