Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na na! Itt még mindig ez megy? :)
Csak puszta kíváncsiság hogy nemidevalo genetikai készlet,szar nemtorodom nevelés esetleg szerencse miatt lesz ennyi korcs mostanában amit a szél az országba fúj.
Regota puncsol hogy vegre megnyalhassa a golyomat de mar tobbszor elmondtam neki hogy tul csunya ahoz
ugyértem,h a környéken.környezö falukban,.vmi érsekudvar nevü helyen...
fehér sárvédöd is van...??
huh,micsoda szerelem ez skacok...
sex is lesz van volt??
Meg mindig ki-be jeentgezel ? Utalsz megis epekedve varos hogy hozzad szoljak. Ha hulye vagy akkor hulye vagy, ezellen nincs mit tenni.
Ma lattam facebookon hogy Szekszardrol raktal ki egy kepet ezt a motort nemreg vetted ? Volt egy ugyanilyen vagy nagyon hasonlo valahol az orszagban regebb
Nyugi Levi téged is ruhellek.
Minden masodgeneracios ilyen mint te vagy van köztük normális?
Szia!
Nem voltam Hilden,hanem Szálkán.De azt hiszem van még egy hasonló motor a környéken.
hali...
a te gépedet láthattam a napokban hildi halastónál?? dodge viper csikrol megismerem...
meg egy üvegszálas sárvédöd is van rajta...
én is rühellem...de csak a saját gépemen...a szine miatt...
Kellett szolj valami ertelmetlen dolgot hisz mar nagyjabol 2napja nem szoltal be ide semmit
Nakedem volt így passz,talán a vázhoz tartozó rögzítőfülek,a szakáll elem,a legfontosabb hogy ne feszegesd,könnyen kijön minden ha megvan a módja.
Amúgy még mindig rühellem az idomokat.
sejtettem...de esetleg van vmi sorrend vagy fontos dolog,amire oda kell figyelni,h ne basszam el??!!
Ki kell venni a tartó csavarokat.
van tippetek hogy kell lekapni az sv fejidomot festéshez???
youtube videot nem találtam sajna...
nemvagy egyedül...
Mondjuk amúgy sem a hátsó fékem fog elkopni hamarabb... :)
reméltem...
Még téli kép.. :)
ohlins.hu mariassy utca 8 lurdynál a nissan mögött...
van nekik,meg is rendeltem,thanx a tippet...
Ott hol ha lehet kérdezni? Köszi
thanx...
eredetileg fóliáztatni akartam,de nem pepecselek vele, szinrefujatom és pá...
kéne egy jo piktor....
thanx,irtam nekik...