Köszönöm.30 egynéhányasra emlékeztem én is.(mert olyan kulcsom nincs:))
Én is műszaki előtt állok,és hasonló a problémám mint Joooe-nek.Esetleg valakinek van gyári dob jóáron?
Tud valaki olyan műszaki vizsga lehetőséget, ahol nem jelent gondot a nem-gyári, nem-e-s kipüffenő? Már így vettem a kecskét, és az előző tulaj nem adta hozzá a gyári csövet, bár akkor ennek még nem is volt igazán jelentősége...
Néztem és kérdeztem. Most ovál"E" betűs rozsdamentes 93600Ft. Igazából Storm kipufogó meg van 104.000-ért. De a lényeg,hogy nem nagyon vagyok oda ezekért a formákért.
Ritka szar weboldala van: termékek "feltöltés alatt". Már legalább egy éve, akkor néztem utoljára. Sehol egy ár, sehol semmi konkrétum pár fotón kívül. Típusra sem lehet keresni.
Nekem hasonló van, szerintem két személyre gyenge lesz a rúgója. Nekem sajnos rúgót kellett cserélni rajta, elöl is csak a rúgó csere /progresszivre/ segített.
Helló!
Én inkább lebeszélnélek róla. Csak gyári alkatrész van hozzá németországból(én innét vettem, az összes karburátor gumi kuka volt). Bontott majdnem 0.
Karosszéria se ugyanaz mint a 650-esé. Pár dolog egyezik csak.
Inkább 25kW-os 650 vagy GS500.
Amúgy ha jó a 400-as és nem kell hozzányúlni, akkor jó motor. Picivel eszik kevesebbet a 650-esnél.
Én is műszaki előtt állok,és hasonló a problémám mint Joooe-nek.Esetleg valakinek van gyári dob jóáron?
vagy érden car-ace kft.
az ezresét kérdezte...
sorry...
Tud valaki olyan műszaki vizsga lehetőséget, ahol nem jelent gondot a nem-gyári, nem-e-s kipüffenő? Már így vettem a kecskét, és az előző tulaj nem adta hozzá a gyári csövet, bár akkor ennek még nem is volt igazán jelentősége...
Keresek sportdobot 1000-hez. "E" szabványos és kivehető betétes érdekel.
tehát láncoldali 24, fékoldali 22...
Én inkább lebeszélnélek róla. Csak gyári alkatrész van hozzá németországból(én innét vettem, az összes karburátor gumi kuka volt). Bontott majdnem 0.
Karosszéria se ugyanaz mint a 650-esé. Pár dolog egyezik csak.
Inkább 25kW-os 650 vagy GS500.
Amúgy ha jó a 400-as és nem kell hozzányúlni, akkor jó motor. Picivel eszik kevesebbet a 650-esnél.