Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jófogáson nézd meg...multkor 20ért kináktak egy párat...
1000-es van 1 pár.
Köszönöm.30 egynéhányasra emlékeztem én is.(mert olyan kulcsom nincs:))
Én is műszaki előtt állok,és hasonló a problémám mint Joooe-nek.Esetleg valakinek van gyári dob jóáron?
vagy kérj vkitöl kölcsön egy gyári dobot müszakira...
23ker grassalkovics uti pitstopot hivd fel...
vagy érden car-ace kft.
jah,bocsánat...valoban...
az ezresét kérdezte...
sorry...
A 650-es kisebb. Az 1000-es 36, mert csőtengelyes.
Jah, pesten vagy kb a környékén érdekelne... :)
Helló Urak,

Tud valaki olyan műszaki vizsga lehetőséget, ahol nem jelent gondot a nem-gyári, nem-e-s kipüffenő? Már így vettem a kecskét, és az előző tulaj nem adta hozzá a gyári csövet, bár akkor ennek még nem is volt igazán jelentősége...
micsoda??? az meg hogy?? enyém csak 24...
36-os....
Néztem és kérdeztem. Most ovál"E" betűs rozsdamentes 93600Ft. Igazából Storm kipufogó meg van 104.000-ért. De a lényeg,hogy nem nagyon vagyok oda ezekért a formákért.
Ritka szar weboldala van: termékek "feltöltés alatt". Már legalább egy éve, akkor néztem utoljára. Sehol egy ár, sehol semmi konkrétum pár fotón kívül. Típusra sem lehet keresni.
Sziasztok!

Keresek sportdobot 1000-hez. "E" szabványos és kivehető betétes érdekel.
24es...a tengelyé pedig 22.
tehát láncoldali 24, fékoldali 22...
Heló.Valaki meg tudná mondani mekkora kulcsnyílású a hátsó kerék anya 1000-es Sv-n?
Nekem hasonló van, szerintem két személyre gyenge lesz a rúgója. Nekem sajnos rúgót kellett cserélni rajta, elöl is csak a rúgó csere /progresszivre/ segített.
Bekerult vegre a ZX14R hatso tag. Elsore sokkal jobbnak tunik, de meg az elejet gatyaba kell razni :)
Helló!
Én inkább lebeszélnélek róla. Csak gyári alkatrész van hozzá németországból(én innét vettem, az összes karburátor gumi kuka volt). Bontott majdnem 0.
Karosszéria se ugyanaz mint a 650-esé. Pár dolog egyezik csak.
Inkább 25kW-os 650 vagy GS500.
Amúgy ha jó a 400-as és nem kell hozzányúlni, akkor jó motor. Picivel eszik kevesebbet a 650-esnél.
Vedd csak meg, jó az. Ne hallgass arra aki segíteni akar.
kár volna xopatni magad...
Nem akarod azt....ha mégis akkor...... ....annyiért van már motor is.
Hogyérted?
500 ezer, naked.