Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha létezik 9-re az Kuka.
Járó motornál ha több mint 15-volt a fesszab Kuka,ha nincs 13,5 akkor valszeg a generátor is.
hogy érted h töltés? ma reggel feltettem tölteni az akksit
Töltés?
nem mai az akksi az tény de sztem jó
Kuka akksi?
Hello all

Olyan problémám lenne hogy van egy 2004. Sv 650S-m és tegnap motorozás közben eljátszotta azt hogy megyek megyek és egyszer csak leállt, 4-5 kiengedtem a kuplungot ugyan úgy ment majd valamikor megint eljátszotta ezt.... Ma reggel rámértem akksira indítóztam is akkor lement a akksi fesz szintje 9V-ra de járó motornál is jó értéket adott.

Szerintetek mi problémája lehet a gépnek?
köszi,megnézném...
Első emelőről is van fényképem. Illetve ha gondolod csinálok. Csak az kicsit rozsdás, nincs lefestve.
jah.értem...
nembaj,nekem igy is jo...véletlenül naon eltaláltam az erökart...fika erő kell a felhuzásához...
amire nekem kell,ez naon megfelel...
lehet tákolok egy elsö emelöt is,csak még nemtom mibe akad az eleje és mi az emelési pont...
Akibor így gondoltam a fordítva :D
Neken ezek vannak. A sárga sokkal faszább. Úgy csináltuk, hogy a szélessége és a magassága is állítható. Kiskutya meg csak megszaglászta. :-)
Hi, olyan kérdésem lenne h az 1000 sv lánca megegyezik -e méretre a 650 vel? Gondolom az 1000 erősebb, de ha a geometria passzol, akkor inkább azt raknám rá.
hogy forditva??
amugy nem vészes,megvan a kellö erökar...a 9éves 35kilos keresztfiam is feltudta huzni állványra...
kereket nem rakok alá...
de ma hegesztettem még rá egy merevitöt meg egy kis kapaszkodot...meg lecsiszoltam fémtisztára,holnap festem.
Pont forditva kellett volna mert igy nagyot kell emelj.
gondoltam rá,nekem is van itthon...de tul nagynak találtam az átmérőjét...kisebbet keresek...
Nekem speciel görkorcsolya kerék van rajta, lehet venni 4es csomagba is
ma ebédután tákoltam egy emelöt... 20x20as zártszelvényböl...holnap pofozok még rajta kicsit...nemtom honnan keritsek kereket hozzá..meg majd lefestem feketével...
Megvolt, azóta még nem sikerült mennem vele, így beszámolni se nagyon tudok.. :)
Mi a helyzet az alapjárat problémával? A TPS beállítás megvolt?
A sebességmérő mér továbbra is, de én is erre gyanakodtam, meglehet, hogy nem pontos az illesztése, mert a tengely elülső részén kicsit eláll a hátsó részén pedig tökéletesen illeszkedik, a motor vásárlásakor kb. 2 hónapja nem volt ez a gond és az vásárláskor készült képeket elnézve ott a jeladó illetve az a fekete ház amiben van,teljesen szépen illeszkedett, most viszont kicsit hézagos, lehet ez adja a hangot?
Apam is ekkora ember, magas is. Rault az sv-re, ugy nezett ki rajta mintha egy gyerek motorra ulne.
halk tipp:az első tengelyen lévő sebesség jeladó eltört összerakáskor
ha nem jött be akkor müszaki hibára gyanakszom
Én meg tudom Majd cseréli elöl is, gondoskodom róla

F.Levi: Ez az ő döntése, arra amire kell, elég neki egyelőre. Ha fokozatosan akar haladni, akkor úgy fog. Láttam én már GS500on is nagydarab embert úgy motorozni, ahogy sokan csak szeretnének.
Üdv Uraim!

A két hete cseréltem a gumikat a motoromon, és összerakás óta az első tengelytől valami nyiszogó hang hallatszik, mikor tologatom a motort. Olyan a hang mintha, valami gumialkatrész nyiszogna.Előtte nem állt fenn a jelenség. Ha esetleg lenne valakinek ötlete mi lehet az szívesen meghallgatom! Valami nem megfelelően lett összerakva?

Előre is köszönöm!
De ha a hátsót kicseréled, akkor elöl is cseréld, úgy fog érni valamit.